Slik setter du inn grafikk i Word-etikettdokumenter

Bilde: iStock / AndreyPopov

Du kan bruke Words etikettveiviser til å generere visittkort, postkort, begivenhetsbilletter, fraktetiketter og mer. For Word er disse elementene det samme, enten du bruker en veiviser eller e-postfusjon for å generere dem. Word plasserer hvert element i cellen i en enkel tabell basert på dimensjonene og innholdet du oppgir. Det er ekstremt enkelt, men du har kanskje unngått denne ruten fordi veiviseren ikke lar deg sette inn en logo (grafisk fil) eller på annen måte formatere innholdet. Heldigvis er det et super raskt middel. I denne artikkelen skal jeg vise deg hvordan du lager innholdet - inkludert grafikk og formater - før du starter veiviseren.

Mer om Office

 • 18 Excel-tips hver bruker skal beherske
 • Microsoft Office, dataanalyse, virtuell assistent topp mest ønsket jobbferdigheter
 • Ansettingssett: Microsoft Power BI-utvikler (TechRepublic Premium)
 • Abonner på vårt Microsoft Weekly nyhetsbrev

Jeg bruker Word 2016 (desktop) på et Windows 10 64-biters system. Last ned demonstrasjonen .docx eller .doc-filen for å arbeide gjennom denne teknikken, hvis du vil. Du kan åpne et dokument med etiketter i nettleserversjonen, men kategorien Sendinger vil ikke være tilgjengelig. kan du ikke lage et etikettdokument i nettleseren. Tegningsjiktet i de tidligere menyversjonene kan også forårsake problemer. Du kan prøve dette i de eldre versjonene, men jeg kan ikke garantere at grafiske filer blir konvertert like rent som i Ribbon-versjonene.

SE: 10 snarveier til alle formål for å øke Word-effektiviteten (gratis TechRepublic PDF)

Hva du kan prøve ... men det vil ikke fungere

For å holde ting enkelt, genererer vi et etikettdokument vi kan skrive ut som visittkort på perforert kartong. Med etikettdokument mener jeg resultatene fra etikettveiviseren. La oss komme i gang:

 1. Klikk på fanen Sendinger.
 2. I gruppen Opprett, klikk på Etiketter.
 3. I den resulterende dialogboksen skriver du inn kortinformasjonen: navn, firma, telefonnummer og så videre. På dette tidspunktet kan du prøve å sette inn en grafisk fil, men det kan du ikke.
 4. Klikk på Alternativer og velg en etikett. Som du ser i figur A (til venstre), valgte jeg det andre alternativet 30 per side. Klikk OK for å lukke dialogboksen Alternativer. Til høyre , kan du se forhåndsvisningen av etiketten og visittkortinformasjonen. Forsikre deg om at hele siden med samme etikett-alternativet er valgt.
 5. Klikk på Nytt dokument for å opprette visittkortdokumentet (figur B ). Lagre det nye dokumentet hvis du har tenkt å bruke det på nytt.

Figur A

Angi etikettalternativene.

Figur B

Vi vil legge grafikk til hvert kort i eksemplet.

Den resulterende teksten er ikke formatert. Kortet inneholder heller ikke logo. Når det går med visittkort, er det en flopp.

Du kan formatere ett kort, sette inn logoen og kopiere den til de resterende etikettene - ugh. Avhengig av grafikken, kan du ende opp med et stort rot. Heldigvis er det jeg skal vise deg enkelt og pålitelig.

SE: Kostnadssammenligningskalkulator: G Suite mot Office 365 (Tech Pro Research)

Lag ett kort

Nøkkelen her er å formatere innholdet og ordne logoen som om du oppretter et enkelt visittkort før du kjører veiviseren. Figur C viser et eksempel på et enkelt format.

Figur C

Formater innholdet og sett inn grafikken før du kjører veiviseren.

Når kortinnholdet og grafikken ser ut som du vil, velger du dem. Hvis dokumentet ikke inneholder noe annet, kan du trykke på Ctrl + A. Hvis innholdet allerede finnes i et dokument, trenger du ikke å lage noe igjen; bare åpne dokumentet og velg bare innholdet du ønsker på etiketten. Gjør deretter følgende:

 1. Klikk på fanen Sendinger.
 2. I gruppen Opprett, klikk på Etiketter.
 3. Dialogen åpnes med valgt innhold og grafikk, som vist i figur D. Ikke bekymre deg hvis du ikke ser logoen.
 4. Klikk på Alternativer, velg en etikett som du gjorde tidligere, og klikk OK. Forsikre deg om at hele siden med samme etikett-alternativet er valgt.
 5. Klikk på Nytt dokument for å opprette visittkortdokumentet ( figur E ). Lagre det nye dokumentet hvis du har tenkt å bruke det på nytt.

Figur D

Veiviseren bruker det valgte innholdet.

Figur E

Hver etikett er formatert og inneholder logoen.

Som du kan se , inneholder det resulterende dokumentet et fullstendig ark med formaterte etiketter med grafikk. Den er klar til å skrive ut på perforert kortbeholdning, og du er i forretning!

AutoTekst-tips

Hvis du vil bruke den formaterte teksten og grafikken på nytt, kan du lagre dem som en AutoText-oppføring, som du kan bruke når du kjører veiviseren.

For å lagre valgt tekst og grafikk som AutoText, trykk Alt + F3 (eller få tilgang til funksjonen via tekstgruppen i kategorien Sett inn). I den resulterende dialogen skriver du inn et navn for AutoText-oppføringen. Velg Sett inn innhold i eget avsnitt fra rullegardinmenyen Alternativer hvis kortinnholdet inneholder en grafikk, som vist i figur F, og klikk OK.

Figur F

Gi AutoText-oppføringen et navn.

Når du kjører veiviseren, skriver du inn navnet på AutoText, som vist i figur G, og trykker på F3. Word vil erstatte navnet med hele kortets innhold og etikett. Igjen, du vil ikke se logoen. Fullfør innstillingsalternativene, og klikk deretter på nytt dokument som før.

Figur G

Skriv inn navnet på AutoText og trykk F3.

Enkle etiketter med grafikk

Det er ingen grunn til ikke å bruke Word til å generere visittkort, returnere adressetiketter, fraktetiketter og så videre. Teknikken er noe av det enkleste Word har å tilby, og belønningen i tid og sparte penger er enorm. Selv om vi brukte et enkelt eksempel, kan du bruke denne teknikken når du også slås sammen. I tillegg kan du gjøre mye mer med dine egne kort og etiketter. Jeg holdt formateringen og grafikken enkel med vilje for ikke å distrahere fra enkelhetens teknikk.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Send meg spørsmålet ditt om Office

Jeg svarer på lesernes spørsmål når jeg kan, men det er ingen garanti. Ikke send filer med mindre du blir bedt om det; innledende forespørsler om hjelp som kommer med vedlagte filer, blir slettet ulest. Du kan sende skjermbilder av dataene dine for å avklare spørsmålet ditt. Vær så spesifikk som mulig når du kontakter meg. For eksempel "Vennligst feilsøk arbeidsboka mine og fikse hva som er galt", vil sannsynligvis ikke få noe svar, men "Kan du fortelle meg hvorfor denne formelen ikke returnerer forventede resultater?" kanskje. Nevn appen og versjonen du bruker. Jeg får ikke refundert TechRepublic for min tid eller kompetanse når jeg hjelper leserne, og ber heller ikke om et gebyr fra lesere jeg hjelper. Du kan kontakte meg på

Les også ...

 • Hackere bruker nyere Microsoft Office-sikkerhetsproblemer for å distribuere skadelig programvare (ZDNet)
 • Få Office 2016 til å jobbe deg ved å endre disse standardinnstillingene (gratis TechRepublic PDF)
 • Hvordan lage to avanserte dynamiske lister i Excel (TechRepublic)
 • Fem lesere gir verdi til Office-artikler fra 2017 (TechRepublic)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com