Slik følger du meldinger i Slack

Slik følger du meldinger i Slack Gå aldri glipp av svar på en viktig melding i en Slack-kanal, med funksjonen Følg melding.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Med at Slack blir mer og mer utbredt, har du sannsynligvis funnet deg selv skikkelig i en mengde meldinger i teamets arbeidsområde. Dette er et godt problem å ha, da det betyr at teamet ditt bruker verktøyet for å forbedre samarbeidet. Imidlertid betyr at uptick i bruk viktige meldinger og tråder kan gå seg vill i vasken.

Heldigvis har utviklerne av Slack sørget for å sikre at du har de nødvendige verktøyene du trenger for å holde oversikt over disse meldingene. En bestemt funksjon du trenger å vite om er alternativet Følg melding. Ved å følge en melding, kan du være sikker på at viktig tekst - og eventuell oppfølging - ikke går tapt under kommunikasjonens vekt.

VPN-brukspolicy (TechRepublic Premium)

Funksjonen er enkel å bruke, når du først vet hvor du finner den, og er tilgjengelig for både stasjonære og mobile versjoner av Slack-tjenesten. Det er bare en liten forskjell i hvordan funksjonen brukes, avhengig av om du er på mobil- eller desktop-appen. La oss ta en titt på begge deler.

Hva du trenger

  1. Enten desktop eller mobil Slack-app (Android / iOS)
  2. En slakk konto
  3. Et arbeidsområde å logge på

Hva er en melding?

Det er et merkelig spørsmål å stille, men det trenger å være litt avklaring. Meldingene jeg viser til er ikke direkte meldinger, men meldinger som er lagt ut på en kanal. Sjansen er stor for at du ikke mister direktemeldinger. Meldinger som er lagt ut på en travel kanal, derimot, kan lett gå tapt. Det er typen meldinger vi skal følge.

Slik følger du en melding i Slack ved hjelp av mobilappen

Vi tar først en titt på mobilversjonen av Slack. For å følge en melding, må du først finne meldingen fra en kanal du vil følge. Når du har funnet meldingen, klikker du på den. Trykk på menyknappen (tre vertikale prikker) i det resulterende vinduet ( figur A ).

Figur A

A message to be followed.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

En melding som skal følges.

Fra rullegardinmenyen, trykk på Følg melding ( figur B ).

Figur B

Following a message.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Etter en melding.

Den ene påminnelsen om dette er at du ikke har noen indikasjon på at du har fulgt en melding. Dette gjelder både for mobile og stasjonære versjoner av Slack. Det er ingen "Følgende" -merke eller menyoppføring for å vise meldinger du følger. Inntil en fulgt melding får svar, er den eneste måten du kan fortelle deg om å følge meldingen, å trykke på nevnte melding, trykk på menyknappen og se etter en oppfølging av melding.

Når en melding imidlertid får svar, vil den vises i tråder-delen ( figur C ).

Figur C

Our followed messages.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Våre fulgte meldinger.

Slik følger du en melding ved å bruke skrivebordsappen

Prosessen for å følge meldinger på desktop-appen er veldig lik den for mobilappen. Den viktigste forskjellen er at du ikke trenger å åpne den aktuelle meldingen du vil følge. Slik tar du vare på dette i skrivebordsappen:

  1. Finn meldingen du vil følge.
  2. Klikk på menyknappen tilknyttet meldingen.
  3. Klikk på Følg melding ( figur D ).

Figur D

Following a message in the desktop version of Slack.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Etter en melding i skrivebordsversjonen av Slack.

Og det er alt det som er for å følge en melding i både mobil- og skrivebordsversjoner av Slack-appen. Bruk av denne funksjonen vil sikre at du aldri går glipp av svar på et viktig emne i en arbeidsområde-kanal på Slack.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com