Slik løser du problemer med datasynkronisering av Apple Watch

Bilde: CNET

Noen ganger kan data slutte å synkronisere mellom iPhone og Apple Watch, noe som fører til at dataene på Apple Watch blir utdaterte og ikke lenger reflekterer den gjeldende versjonen. Dette kan påvirke alt fra kontakter og kalendere til meldinger og andre data i appene. Dessverre får du ikke feilmeldinger når synkroniseringen slutter å fungere ordentlig.

Hvis du begynner å se feil data på Apple Watch, følger du trinnene i denne opplæringen slik at Apple Watch kan komme tilbake til det normale.

Du kan se telefonnumre vises i meldingsvarsler på Apple Watch i stedet for navn. hvis dette er tilfelle, kan du prøve å tilbakestille synkroniseringsdataene mellom iPhone og Apple Watch ved å utføre disse trinnene.

 1. Åpne Apple Watch-appen på din iPhone.
 2. Naviger til fanen My Watch.
 3. Velg Generelt | Nullstille.
 4. Velg alternativet Tilbakestill synkroniseringsdata som vises i listen ( figur A ).

Figur A

Å tilbakestille synkroniseringsdataene er den enkleste måten å løse vanlige synkroniseringsproblemer mellom Apple Watch og den tilkoblede iPhone.

Å tilbakestille synkroniseringsdataene på klokken din kan utløse en ny synkroniseringsøkt og fjerne en økt som sitter fast. Du må kanskje starte Apple Watch og iPhone på nytt før du gjør disse trinnene hvis Apple Watch ikke vises som tilkoblet i Bluetooth-alternativene på iPhone.

Når du har tilbakestilt synkroniseringsdataene, vær tålmodig - det kan ta litt tid, spesielt hvis du har mye kontakt- og kalenderdata.

Hvis dette ikke løser synkroniseringsproblemene mellom Apple Watch og iPhone, kan du fjerne Apple Watch og prøve å sette den opp igjen. For å gjøre dette, utfør disse trinnene.

 1. Åpne Apple Watch-appen.
 2. Velg klokken øverst på Min Watch-fanen.
 3. Velg i-knappen ved siden av klokkenavnet.
 4. Velg alternativet Unpair Apple Watch ( figur B ).

Figur B

Hvis du kobler Apple Watch på iPhone og setter den opp igjen, kan det løse mange dvelende synkroniseringsproblemer.

Utfør disse trinnene på Apple Watch.

 1. Trykk på Digital Crown for å gå til appvelgeren.
 2. Velg Innstillinger.
 3. Naviger til Generelt | Nullstille.
 4. Velg alternativet for Slette alt innhold og innstillinger, og følg instruksjonene på skjermen ( Figur C ).

Figur C

Hvis du sletter innstillingene på Apple Watch, kan klokken bli sammenkoblet til iPhone.

Når Apple Watch er ferdig med å slette innholdet, blir du bedt om å sette opp klokken. Følg instruksjonene på skjermen for å sette opp klokken som ny. Etter denne prosessen, bør alle de gjenværende synkroniseringsproblemene løses.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com