Slik registrerer du deg i Windows Insider-programmet

Slik registrerer du deg i Windows Insider og får de siste Windows 10-testbyggene Hvis du vil være en av de første som ser nye Windows 10-funksjoner, følg disse trinnene for å registrere deg i Microsofts Windows Insider-program for avansert tilgang til nye Windows-bygg.

Hvis du noen gang har ønsket å teste Windows 10-funksjoner før funksjonene blir gitt ut for allmennheten, trenger du ikke å vente - hvem som helst kan være Windows Insider. Microsofts Windows Insider-program er designet for utviklere, systemadministratorer, journalister og alle andre som vil se på nye funksjoner før større oppdateringer. Det er ganske mye et Windows-betaprogram som alltid er åpent for publikum.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Følg disse trinnene for å bli registrert i Windows Insider-programmet og konfigurer din Windows 10 PC for å motta de siste oppdateringene før de offisielt er i live. Hvis du vil forlate Windows Insider-programmet, har vi også disse trinnene.

Merk: Det er alltid en risiko å installere utviklingsbygg av Windows 10, eller et hvilket som helst annet operativsystem. Ikke installer Windows Insider-oppdateringer på din primære PC, og lag alltid en sikkerhetskopi av viktige filer i tilfelle noe skulle gå galt.

Hvordan bli en Windows Insider

Gå over til programmets nettsted ( figur A ) for å bli registrert i Windows Insider-programmet. Klikk på koblingen Bli en innsider.

Figur A

Du må logge deg på med en Microsoft-konto; Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du opprette en ved å bruke en gyldig e-postadresse. Når du er ferdig, fortsetter registreringsprosessen for Windows Insider.

Etter å ha opprettet Microsoft-kontoen din eller logget på med en eksisterende konto, vil du se Registrer-siden ( figur B ). Gå gjennom materialet, merk av i ruten og klikk Send.

Figur B

Du ser velkomstskjermen ( figur C ), som indikerer at registreringen er fullført. Du bør motta en e-post med mer informasjon om Windows Insider-programmet, så hvis du vil bli mer involvert, må du følge med på det.

Figur C

Slik får du de nyeste testene på din Windows 10 PC

Med registreringen ute av veien, er det på tide å få Windows 10-PCen din oppdatert til de nyeste testoppbygningene. Åpne Innstillinger-appen på PC-en du vil bruke som Windows 10-testmaskin, og klikk deretter Oppdater og sikkerhet.

Bla ned til bunnen av venstre meny på skjermbildet Update & Security og klikk Windows Insider Program ( figur D ).

Figur D

Du skal bli møtt med skjermen som er vist i figur E, som ber deg komme i gang med å registrere enheten. Klikk på Kom i gang, og følg instruksjonene for å logge på med Microsoft-kontoen du brukte for å registrere deg i Windows Insider-programmet.

Figur E

Når du har koblet Microsoft-kontoen din, må du velge mellom noen få forskjellige alternativer for hvordan du får Windows Insider-bygg ( figur F ). Det beste alternativet er det Microsoft anbefaler: Aktiv utvikling av Windows - du får de nyeste versjonene og kan forhåndsvise de nye funksjonene.

Figur F

Velg deretter om du vil være i Raske eller Sakte ringer for oppdateringer. Hvis du bare har registrert deg for å få tak i nye funksjoner, velger du Treg slik at du bare får oppdateringer som allerede er testet og stabile.

Når du er ferdig med å registrere deg, må du starte PCen på nytt. Logg deg tilbake på Windows 10 etter at datamaskinen har startet på nytt og gå til Innstillinger | Oppdatering og sikkerhet | Windows Insider Program og sjekk for å være sikker på at alternativene du valgte under enhetsregistrering vises riktig på skjermen som er vist i figur G.

Figur G

Nå som du er påmeldt, kan du gå over til fanen Windows Update i vinduet Update & Security og installere nye Windows 10 testbygg.

Slik forlater du Windows Insider-programmet

Hvis du bestemmer deg for å forlate Windows Insider-programmet, går du tilbake til fanen Windows Insider Program i Oppdatering og sikkerhet og klikker på Stopp forhåndsvisning av innsider. Du får to alternativer ( figur H ): Hvis du vil fjerne PC-en permanent fra Insider builds, velger du det andre alternativet for å fortsette å få oppdateringer til neste Windows-utgivelse - du må fortsette å få oppdateringer til den bygningen for feilrettinger og andre endringer, men når denne versjonen av Windows 10 er live, vil du ikke lenger kunne laste ned utviklingsoppbygginger.

Figur H

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com