Slik enkelt frigjør du plass på Android Pie

Hvordan frigjøre plass på Android Pie Jack Wallen leder deg gjennom prosessen med å ha Android klar opp tiltrengt plass for deg.

Mangel på ledig plass på din mobile enhet er et skikkelig drag. Dette gjelder spesielt når du har å gjøre med en enhet som inneholder 32 eller 64 gigabyte intern lagring. Du bruker enheten på vanlig måte, og ingen steder får du en advarsel om lite plass når du skal installere en app eller lagre et bilde. På dette tidspunktet har du noen få valg: Du kan manuelt gå gjennom enheten din og begynne å slette filer, du kan gjenopprette enheten til fabrikkinnstillingene, eller du kan la Android ta seg av opprydningen.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Jeg vil fremheve det siste alternativet. Hvorfor? Fordi det er langt mer effektivt enn det manuelle alternativet og ikke vil føre til at du starter helt fra bunnen av.

Kjører opprydningen

For å få Android til å rydde opp, åpner du Innstillinger og går til Lagring. I lagringsvinduet trykker du på knappen GRATIS OPPRÅDE. Et nytt vindu vil dukke opp, og lister opp filene som Android antyder at de kan rengjøres. Bla gjennom filene og sørg for at du er i orden med sletting av dem.

Du vil legge merke til to kategorier: Nedlastinger og sjelden brukte apper. Android lister opp alle filene i nedlastingsmappen og alle apper som ikke har blitt brukt det siste året. Vær forsiktig når du sletter apper, da Android kan hente på en app du kanskje ikke har brukt direkte, men er påkrevd for andre apper (for eksempel en plugin for skrivertjeneste).

Når du er i orden med listen, trykker du på GRATIS OPP-knappen nederst i høyre hjørne, og klikker deretter GRATIS OPPRÅDE når du blir bedt om det. Alle de merkede elementene blir slettet, og plassen på enheten blir gjenvunnet. Med mindre du har lastet ned mange filer, er sjansen stor for at du ikke kommer til å gjenvinne gigabyte med plass. Likevel er det en god måte å holde enheten fri for filer og apper du ikke lenger trenger.

Mobilplass er alltid på høyeste nivå, så det å holde Android-telefonen fri for rot kan føre til at enheten ikke fylles opp.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com