Hvordan laste ned macOS Mojave beta

macOS Mojave: 5 funksjoner som forretningsfolk trenger å vite. Den siste versjonen av Apples macOS inkluderer nye personvernkontroller, automatiske passord og mye mer. Her er noen endringer du kan forberede deg på macOS Mojave.

Apple har gitt ut den offentlige betaen for macOS Mojave, versjonen 10.14 av Apples desktop OS. Utviklere og tidlige adoptere som er interessert i å teste den ut - sammen med alle de nye produktivitetsfunksjonene som følger med - kan gjøre det fra og med i dag.

Mer om Apple

 • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
 • iPhone 11: Et jukseark
 • Apple Watch Series 5: Et jukseark
 • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Apple har sagt at ikke alle Mac-er er kompatible, men listen over kompatible bør utelukke alle bortsett fra de eldste maskinene: Macintosh-maskiner som ble introdusert medio 2012 eller senere, og som har Metal-kompatible grafikkort, kan installere MacOS Mojave beta. Husk at basert på hastigheten på maskinen din, plasseringen eller språket er det mulig at noen funksjoner ikke er tilgjengelige.

Så langt skal følgende Mac-maskiner kunne kjøre den offentlige betaen:

 • iMac, slutten av 2012 eller nyere
 • iMac Pro, sent i 2017 eller nyere
 • MacBook, begynnelsen av 2015 eller nyere
 • MacBook Air, medio 2012 eller nyere
 • MacBook Pro, medio 2012 eller nyere
 • Mac Mini, slutten av 2012 eller nyere
 • Mac Pro, slutten av 2013 eller nyere; midten av 2010 og midten av 2012, med en metall-kompatibel GPU anbefalt

Hvis du er usikker på hvilken modell Mac du har, velger du About This Mac fra Apple-menyen. Der kan du finne modellen og maskinens spesifikasjoner. Som bemerket av vår søsterside Download.com, er det også en god idé å forsikre deg om at du har nok lagringsplass og minne til å både installere og kjøre den offentlige betaen til OS. Som bemerket på Download.com, anbefalte Apple at brukerne har 15 GB lagringsplass og 2 GB minne for å kjøre sitt forrige OS, macOS High Sierra.

SE: macOS Mojave: En guide for IT-ledere (Tech Pro Research)

Når du vet at enheten din er kompatibel, er du god til å komme i gang. Her er trinnene for å installere macOS Mojave beta:

 1. Gå til beta.apple.com og registrer deg for Apple Beta-programvaren.
 2. Når du er logget inn, skal du se en Mac-fane på beta-nettstedet. Klikk på det.
 3. En knapp på Mac-fanen skal si "Last ned macOS Mojave beta." Start nedlastingen og la den fullføre.
 4. Koble enheten til en strømkilde.
 5. Når nedlastingen er fullført, skal oppdateringsfilen åpnes automatisk i macOS-butikken. Hvis den ikke dobbeltklikker på den, og den skal åpne.
 6. Følg instruksjonene etter installasjonen for å starte maskinen din på nytt, og du er klar til å gi Mojave en prøvekjøring.

Før du installerer macOS Mojave på en enhet, må du huske at betaen ikke er ferdig, og at den fremdeles har feil. Så ikke installer den på en enhet du bruker for å få gjort arbeid; i stedet, installer den på en testenhet eller på en eldre enhet. Det kan også være verdt å ta sikkerhetskopi av viktige filer og data til en ekstern stasjon, i tilfelle du får et problem.

En av de primære designendringene med macOS Mojave er Dark Mode, som Apple sa på forhåndsvisningssiden vil hjelpe deg med å fokusere på arbeidet ditt. Den fullstendige programvareoppdateringen bringer også Dynamic Desktop, som endres gjennom dagen.

Forretningsbrukere kan bruke den nye Stacks-funksjonen for å enklere organisere filer og mapper på skrivebordet sitt, og Mac Finder får nye gå-til-handlinger som kan utføres uten å åpne en app, sa siden sammen med Gallerivisning, Rask handlinger, og fullfør metadata for filer.

Mac App Store får også en ny design i masOS Mojave-programvareoppdateringen, og strømlinjeformer prosessen for å oppdage nye apper. Apple bemerket også i sin WWDC-keynote 2018 at den jobbet med apper på tvers av plattformer som ville bli bygget ved hjelp av noen av de samme teknologiene som driver iOS-apper.

Grupp FaceTime i macOS Mojave

Group FaceTime er en av de mest etterlengtede funksjonene til macOS Mojave og iOS 12. ZDNet medvirkende skribent Jason Cipriani 13. august 2018 rapporterte at Apple med utgivelsen av den syvende macOS Mojave, Apple har fjernet Group FaceTime-funksjonen. Den ble også fjernet fra den syvende betaen til iOS 12. Han skrev at "I følge 9to5Mac ble fjerningen nevnt i de siste utgivelsesnotatene: Group FaceTime er fjernet fra den første utgivelsen av iOS 12 og vil sendes i en fremtidig programvareoppdatering senere i høst. "

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

Se også

 • Apple Siri: En innsideveiledning (gratis PDF) (TechRepublic)
 • Gjør deg klar til å installere MacOS Mojave (Download.com)
 • Apple macOS Mojave: Jukseark (TechRepublic)
 • Eldre iPhoner, iPads vil prestere bedre på iOS 12, sier Apple (ZDNet)
 • Apple WWDC 2018 grunnton: Scener og overraskelser (ZDNet)
 • iOS 12 er fokusert på ytelse, sier Apple (ZDNet)
Bilde: Apple

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com