Hvordan dokumentere Word AutoText og AutoCorrect oppføringer

Bilde: Tonhom27, Getty Images / iStockphoto

I artikkelen Hvordan dokumentere Word-tastaturkommandoer, viste jeg deg hvordan du dokumenterer Word's tastaturkommandoer - både innebygde og tilpassede. Å bruke tastaturkommandoer er en flott tidsbesparende funksjon. Det samme gjelder AutoText og AutoCorrect. Begge funksjonene reduserer tastetrykk ved å sette inn eller konvertere forhåndsdefinert innhold.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

I tillegg tillater de flere oppføringer, så det er en god idé å dokumentere dem. En liste vil komme til nytte når du ikke kan huske en. Det er også en flott referanse når du tenker på å legge til nye - du kan raskt se gjennom det som allerede finnes.

I denne artikkelen skal jeg vise deg hvordan du kan dokumentere disse AutoText- og AutoCorrect-oppføringene ved å generere en liste som du kan skrive ut og / eller lagre. Jeg antar at du vet hvordan du bruker disse funksjonene, men hvis du ikke gjør det, kan du lese følgende artikler:

 • Syv tips for å benytte deg av Words AutoText-strøm
 • Benytt kraften i Words AutoCorrect-funksjon

Jeg bruker Office 365 Word (desktop), men du kan bruke tidligere versjoner. Du kan lage AutoCorrect-makroen selv eller laste ned .cls-filen som inneholder den. Hvis du velger å gjøre det selv, ikke lim inn koden fra dette nettstedet. Visual Basic Editor (VBE) vil klage på fantomkarakterer. Nettleseren støtter ikke utskriftsinnstillingene eller makroen som er omtalt i denne artikkelen.

Skriv ut AutoText-oppføringer

AutoText er en favoritt blant de fleste brukere. For eksempel kan du opprette en AutoText-oppføring for en logo, en skjemabrev, avsnitt du bruker om og om igjen, og så videre. Deretter setter du inn AutoText-oppføringen i stedet for å legge inn innholdet manuelt - du sparer mye tid.

Som du kan forestille deg, kan du ende opp med mange poster. I så fall er det en god idé å dokumentere. Du kan sende listen direkte til skriveren eller lagre den i en pdf-fil. Gjør følgende for å generere en liste over AutoText-oppføringer:

 1. Åpne malen som inneholder nøkkeloppgavene du vil skrive ut - for de fleste av oss er det sannsynligvis Words normale mal. Hvis det er tilfelle, bare åpne et tomt dokument.
 2. Klikk på Fil-fanen, og klikk deretter på Skriv ut i venstre rute.
 3. Fra rullegardinmenyen Innstillinger blar du ned og velger AutoText-oppføringer ( figur A ).
 4. Velg en skriver eller Microsoft Skriv ut til PDF fra rullegardinlisten Skriver, og klikk deretter Skriv ut.

Figur A: Velg AutoText-oppføringer.

Du kan lagre pdf-filen, men du må huske å oppdatere den når du legger til nye oppføringer.

Skriv ut AutoCorrect-oppføringer

AutoCorrect utfører på samme måte som AutoText fordi den automatiserer oppføring av innhold. For eksempel kan jeg lage en oppføring som konverterer ssh til Susan Sales Harkins. Ved å bruke denne funksjonen kan du lagre noen få tastetrykk og mer; du kan lagre formatering, og du unngår skrivefeil som ofte blir introdusert når du skriver innholdet selv.

I motsetning til kommandoer og AutoText, er det ingen innebygde innstillinger (som jeg vet om) for å skrive ut AutoCorrect-oppføringer, men du kan bruke makroen i liste A.

Oppføring A

UnderutskriftAutoCorrectEntries ()

'Generer en liste over AutoCorrectEntries (velg et tomt dokument).

For hver ACE i applikasjon.AutoCorrect.Entries

Valg.TypeText ACE.Name & vbTab & ACE.Value & vbCr

neste

Slutt sub

For å bruke makroen, start VBE ved å trykke Alt + F11. Finn Normal i Project Explorer (til venstre). Åpne dette dokumentet, skriv inn koden og klikk på Lagre. Gå tilbake til Word, åpne et tomt dokument fra kategorien Utvikler som følger:

 1. Klikk på kategorien Utvikler.
 2. Klikk på Makroer i kodegruppen.
 3. I den resulterende dialogen velger du PrintAutoCorrectEntries ( figur B ) fra listen over makronavn og klikker Kjør.

Figur B: Kjør makroen.

Makroen viser hver AutoCorrect-oppføring i det blanke dokumentet. Du kan lagre og skrive ut.

For å lære hvordan du legger til en makro til hurtigtilgangsverktøylinjen eller båndet, SE: Slik legger du til Office-makroer i QAT-verktøylinjen for rask tilgang.

Aktiver Utvikler-fanen

Hvis Utvikler-fanen ikke er synlig, må du aktivere den på følgende måte:

 1. Klikk på Fil-fanen, klikk Alternativer i venstre rute, og velg deretter Tilpass bånd.
 2. I listen til høyre velger du Main Tabs fra Tilpasse rullegardinmenyen og sjekk deretter Developer.

Når Utvikler-fanen er synlig, kan du kjøre makroen som beskrevet ovenfor.

Enkel inngang

Tastaturkommandoer og AutoText og AutoCorrect oppføringer gjør kort arbeid med innhold du bruker på nytt. Å ha en liste vil komme godt med.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Send meg spørsmålet ditt om Office

Jeg svarer på lesernes spørsmål når jeg kan, men det er ingen garanti. Ikke send filer med mindre du blir bedt om det; innledende forespørsler om hjelp som kommer med vedlagte filer, blir slettet ulest. Du kan sende skjermbilder av dataene dine for å avklare spørsmålet ditt. Vær så spesifikk som mulig når du kontakter meg. For eksempel "Vennligst feilsøk arbeidsboka mine og fikse hva som er galt", vil sannsynligvis ikke få noe svar, men "Kan du fortelle meg hvorfor denne formelen ikke returnerer forventede resultater?" kanskje. Nevn appen og versjonen du bruker. Jeg får ikke refundert TechRepublic for min tid eller kompetanse når jeg hjelper leserne, og ber heller ikke om et gebyr fra lesere jeg hjelper. Du kan kontakte meg på

Se også

 • Hvordan dokumentere Word-tastaturkommandoer (TechRepublic)
 • Hvordan gjøre vanlige sparklines til meningsfull informasjon med noen få enkle formater (TechRepublic)
 • Office Q&A: Forsvinne makroknapper og mystisk karakterkonvertering (TechRepublic)
 • 20 pro-tips for å få Windows 10 til å fungere slik du vil (TechRepublic nedlasting)
 • Microsoft Office 365 for virksomheten: Alt du trenger å vite (ZDNet)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)
 • Programmeringsspråk og dekning av karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com