Hvordan Apple vil gjøre om klasserommet på nytt

"Steve Jobs så teknologi som en forsterker for intellektet vårt", minnes John Couch, som først møtte Jobs i de første dagene av Apple.

Apples visepresident for utdanning husker den da 20 år gamle Apple-grunnleggeren sammenligne databehandling med en sykkel, og refererte til sin makt til å øke menneskers naturlige evner.

Som en som eksponerte barna sine for datamaskiner fra en tidlig alder, hevder Couch å ha vært vitne til denne multiplikatoreffekten fra første hånd.

Jobs ga en Apple II til Couchs eldste sønn da han var bare fire år gammel, noe som vekket gutten en livslang interesse for digital design som år senere førte til at han designet eBay sin første webside.

Apple VP for utdanning John Couch Bilde: Apple

Flere tiår etterpå, i 2001, deltok Couchs yngste på en vitenskapsmesse og var fast på at han ønsket å gjøre det på deformerte frosker. Etter et sted med lys Googling fant sønnen hans et papir skrevet av en professor som koblet deformitetene til nærvær av en parasitt. I stedet for å stoppe der sendte sønnen til Couch e-posten til professoren, som etter å ha overgått overraskelsen hans, kunne hjelpe ham med å finne parasittene og trekke ut og forsterke deres DNA. Sønnen hans sendte deretter DNAet til en online tjeneste for analyse, som fant en sterk kobling mellom det og proteinet som er involvert i frembringelse av lemmer i frosker. Ikke overraskende vant sønnen til Couch vitenskapsmessen, men det var ikke slutten på saken.

"Han får en samtale fra Stanford University og spurte 'Hvordan vil du bruke sommeren på å fortsette forskningen?' og han går 'Nah, jeg spiller basketball om sommeren', sa Couch på Bett Conference i London.

"Det er et eksempel på et sant læringsmiljø, det er utfordrende, det er relevant, det er samarbeidende og engasjerende, " sa han og sa at det var alt utdanning skal være i en digital tidsalder.

Sønnens erfaring demonstrerer hvordan teknologi utvider veier for læring langt utover læreren og klasserommet og den tradisjonelle modellen for boklæring, sa han.

Hver store nye tjeneste som er opprettet på internett åpner for nye muligheter for neste generasjon å lære, sa han.

Ved at Couch regnet med at den innkommende Freshman-klassen var tre da Google ble opprettet, så gikk sannsynligvis aldri på et bibliotek for å slå opp noe. lansert, noe som gir dem muligheten til enkelt å dele ideer, og 13 år gammel da Apple App Store åpnet, og skapte en forventning om at programvare skulle være tilgjengelig på forespørsel.

"Steve så på dette og sa at vi trenger et nytt læringsmiljø, vi trenger et nytt økosystem for læring. Et læringsmiljø som kommer til å møte behovene til denne generasjonen og også samfunnets behov når vi går videre."

"Det er et Albert Einstein-sitat: 'Alle er et geni. Men hvis du dømmer en fisk etter dens evne til å klatre opp i et tre, vil den leve hele livet i å tro at den er dum.'

"Vi må oppmuntre alle barn til å finne sitt unike geni. Målet vårt ble virkelig hvordan vi bygger et læringsmiljø."

I stedet for klasserom som fokuserer på rote learning og regurgitating fakta fra lærebøker, sa Couch, fant Apple-studier at klasserommene i en digital tidsalder trenger å bruke teknologier for å gjøre læring engasjerende, samarbeidende og utfordrende.

"Det er ikke så viktig at vi vet at Christopher Columbus oppdaget Amerika i 1492, det viktige er hva som skjedde rundt tiden, hvilken innvirkning det hadde og hvordan forandret det samfunnet."

Men bare å kjøpe datamaskiner og stole på digitalt innhold er ikke tilstrekkelig for å forbedre undervisningen.

"Jeg har sett for mange institusjoner bruke teknologi som erstatning, og det endrer ikke læringsmiljøet i det hele tatt."

I stedet burde lærere og elever gjøre "noe du ikke kunne gjort uten teknologien", sa han.

Ingen kommer til å betale deg for noe de kan slå opp på nettet

Couch fremhevet de mange Apple-tjenestene og -ordningene som hjelper videreutdanning.

Apple har mer enn en million apper, mer enn to millioner bøker, nesten en million mediefiler som er tilgjengelige gjennom sine tjenester, ifølge Couch, samt mer enn 10.000 offentlige kurs gjennom sitt nettbaserte læringslager iTunes U - med Apple som bryter ned noen av dette innholdet i kategorier og utdanningsnivå for å gjøre det lettere å bla gjennom.

Med iBook Author-tjenesten kan folk lage e-bøker og selge dem gjennom Apple App Store, et trekk som har ført til at "mange skoler og unis nå lager egne bøker og omgår forlagsbransjen". Apple har utviklet en læreplan basert på en av bøkene som er utgitt gjennom tjenesten, "EO Wilsons Life on Earth", og skal pilotere rundt i verden fra i høst.

Firmaet samarbeider også med lærere for å vise dem hvordan de kan bruke innhold tilgjengelig via sine tjenester i klasserommet, og Couch sa at firmaet hadde trent 30 000 lærere i Storbritannia.

Utover dette har firmaet utviklet et rammeverk kalt Utfordringsbasert læring, der studenten velger prosjektet å forfølge, snarere enn læreren, som Couch sier at innhold kan være mer relevant, engasjerende og utfordrende.

"Aldri mer kommer noen til å betale deg for å gi dem svar de kunne slå opp på nettet. De vil bare betale deg for å løse problemer de ikke har svar på. Klasserommene våre er uaktuelle med hva verden er ser etter."

I økende grad vil lærere og studenter henvende seg til personaliserte læringstjenester som eSpark sa han, der elevene og lærerne kan velge de timene som passer best for studenten, og flytte bort fra en størrelse passer til all utdanning.

"Fremover teknologi vil virkelig styrke lærere til å møte behovet til hver enkelt student."

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com