Fem SEO-verktøy for å øke trafikken på nettstedet

Arbeidet med søkemotoroptimalisering (SEO) som brukes til å kreve manuell arbeid, håndlagde Excel-regneark og hjemmebryggede systemer. Nå finnes det en rekke verktøy der ute for å gjøre det enkelt å utføre SEO. Enten du er en spesialist eller en Webmaster som ønsker å gi nettstedet ditt et løft, vil disse fem verktøyene hjelpe deg med SEO-innsatsen din.

Denne artikkelen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: Ravens SEO-verktøy

Raven har en komplett serie SEO-verktøy som er godt ansett i bransjen. En av de virkelig fine funksjonene er at verktøyene tillater veldig finkornet tillatelse, og du kan legge til dine egne logoer og til og med bruke dine egne domenenavn for å komme til dem. Dette lar deg gi en jevn opplevelse til dine egne brukere og kunder hvis du er et tredjepartsfirma. Verktøyene inneholder også data fra noen få av de andre verktøyene som er oppført her (som Google Analytics og SEMRush) for å gi deg en omfattende oversikt over SEO-fremgangen din.

2: Google Analytics

Hvis du ikke kan relatere annonse- og SEO-kampanjene dine til faktisk trafikk og samtaler, er det vanskelig å bevise effektiviteten til det du gjør. Google Analytics er et utmerket verktøy for oppgaven. Selv om det er mange andre alternativer på nettanalysearenaen, er Google Analytics gratis, av høy kvalitet og enkel å bruke.

3: Google Minify

Flere og flere tar søkemotorer beregninger som sidehastighetshastigheter i betraktning når de rangerer nettsteder. I tillegg begrenser crawlerne tidsbruken på et gitt nettsted, så det er viktig å gjøre nettstedet ditt raskere. Googles Minify-verktøy hjelper med å krympe dine CSS- og JavaScript-filer for å laste hastighetene til sidene dine. Som en bonus er dette et stort ytelsesøkning også for brukere, spesielt mobilbrukere.

4: SEMRush

SEMRush er et verktøy spesifikt for søkeordforskning. Den lar deg analysere din egen søkeordresultat og se på konkurrentene dine. Den ser på både betalte og organiske søkeresultater, og lar deg finne ut hvilke søkeord du kanskje må tenke på i markedsføringsarbeidet. Det finnes også verktøy for å eksportere data til vanlige formater, og et API også, slik at du enkelt kan integrere dem med andre verktøy.

5: SEOBooks SEO Toolbar

SEOBook lager et verktøy kalt SEO Toolbar, som kobles direkte til Firefox nettleser for å gi deg et hav av SEO data tilgjengelig på en hvilken som helst side med et enkelt klikk. Selv om informasjonen er tilgjengelig andre steder, gjør SEO Toolbar det enkelt å få tilgang til alt på ett sted. Så du trenger ikke å laste inn en URL i et annet verktøy bare for å få en nugget med data. Dette gjør det nyttig for stikkprøver på ditt eget nettsted eller på en konkurrent.

Ekstra lesing

  • 10 grunnleggende tips for optimalisering av søkemotorer
  • Forbedre webapplikasjon SEO med disse fem tipsene
  • 10 ting du kan gjøre for å forbedre nettstedet ditt akkurat nå

Hvilke verktøy bruker du for SEO?

Har du funnet et verktøy som er blitt uunnværlig i arbeidet med å administrere SEO og forbedre nettstedstrafikken? Hva tar du for verktøyene i denne listen?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com