Fem apper for diskdefragmentering

Når prisene på SSD kommer ned som et fallende stein, graver stadig flere folk harddiskene sine og beveger seg mot dette raskere lagringsmediet - i det minste som et operativsystemstasjon. Dessverre, for lagringshundene blant oss, kan SSD-er som er over 512 GB være uoverkommelig dyre, mens gode, gammeldagse tallerkenstasjoner fremdeles er konge når det gjelder å anskaffe massiv kapasitet på billig. På grunn av dette vil oppgaven med diskdefragmentering fortsatt være med oss ​​i overskuelig fremtid, så lenge vi bruker og misbruker tallerkenbaserte stasjoner til ingen ende. For å utføre denne oppgaven, er her fem apper som trygt kan defragmentere slike stasjoner grundig og effektivt.

Fem apper

1. Defraggler

Defraggler fra Piriform Software må være min personlige favoritt. Den er ekstremt lett og påvirker ikke systemets ytelse for mye mens du kjører. Defraggler har muligheten til å ikke bare defraggere hele disker og partisjoner, men også individuelle filer. Dette kan være ganske nyttig hvis du bare vil sortere noen få store filer og la resten av stasjonen være i fred, noe som vil spare deg for tid. Det er en gratis versjon av Defraggler med grunnleggende funksjonalitet, tilleggsfunksjoner er tilgjengelige i Pro ($ 24, 95) og Business ($ 34, 95) versjoner.

2. Ukjent

Selv om et kommersielt programvareprodukt, med en startpris på $ 29, 95, har Diskeeper en velprøvd merittliste, som den har etablert gjennom tidene, og den siste utgivelsen er ikke annerledes, og gir samme pålitelighet og ytelse som den alltid hadde. Diskeeper tilbyr en intelligent bakgrunns defragmenteringsmodus som rolig sorterer filer når datamaskinen er inaktiv. Også de som fremdeles kjører Windows på den flagrende Intel Itanium-arkitekturen, kan trøste seg i eksistensen av en Itanium-bygning av Diskeeper. En prøveversjon av Diskeeper er tilgjengelig.

3. MyDefrag

Tidligere kjent som JkDefrag, ser denne lille applikasjonen kanskje ikke så polert ut på overflaten, men klarer likevel å pakke filer fint og tett. Innenfor det første alternativområdet du ser når du starter MyDefrag, i tillegg til standard defragmenteringsalternativer, er det et valg for å defragmentere en SSD ved hjelp av et spesielt skript. Gitt de begrensede skrivesyklusene som en SSD har, anbefaler forfatteren bare å bruke alternativet sparsomt. MyDefrag er gratis.

4. Auslogics Disk Defrag

Det er ikke så mye å gjøre. Dette ikke-frills-produktet, Auslogics Disk Defrag, tilbyr grunnleggende defragmentering uten fancy funksjoner. For noen mennesker er imidlertid enklere bedre og har mindre å komme i veien for brukeren. Da jeg undersøkte innstillingsområdet, er en VSS (Volume Shadow Copy Service) kompatibel modusbryter tilgjengelig, som kan brukes til å forhindre at det blir gjort for store endringer i skyggefiler i tilfelle justerte biter på disken. Det er en gratis versjon av Auslogics Disk Defrag, men du kan også kjøpe et abonnement for $ 29, 95 som vil holde applikasjonen oppdatert.

5. Puran Defrag

Puran la merke til konkurransen, spesielt i Piriforms Defraggler, og gjorde et forsøk på å levere et nyttig produkt, med evnen til å defraggere individuelle filer i tillegg til hele disker og partisjoner. I tillegg er en bootoptimizer tilgjengelig som sies å barbere noen ekstra sekunder på Windows-lastetidene dine. Puran Defrag er gratis.


© Copyright 2021 | pepebotifarra.com