Cameyos nye app-virtualiseringsplattform tillater 8-10 brukere per GPU

Forståelsen av virtualiseringspåvirkningen på databehandling, lagring og nettverk. Match Groups Henry Lin beskriver de forskjellige VMware-produktene selskapet eksperimenterer med på tvers av stabelen.

Virtuelle stasjonære er ofte ikke spennende på grunn av deres vanlige begrensninger. Disse er typisk sett på som relativt tregte plattformer som du kan bruke så spennende programvare som Microsoft Office, eller QuickBooks, eller noen forbannet applikasjon skrevet i Visual Basic 6, som av uforklarlige årsaker aldri ble modernisert ennå, er bare viktig nok for bedriften din at den forblir i tjeneste. Visstnok er GPU-akselererte applikasjoner som AutoCAD, Adobe Premiere mulig på Citrix, selv om prisingen sannsynligvis er bratt nok på skala for å be IT-beslutningstakere om å forlate utsiktene til virtualisering helt.

Det virtuelle skrivebordsfirmaet Cameyo forsøker å motvirke det med kunngjøringen om GPU-akselerasjon for kjerneproduktet deres. Forskjellen, sier Cameyo, medgründer og administrerende direktør Andrew Miller, til TechRepublic, er at GPU til brukerallokering ikke trenger å være 1: 1, og innfører betydelige kostnadsbesparelser i prosessen. "Vi tenker rundt åtte til ti brukere per instans for GPU-baserte apper, avhengig av applikasjonen, " sa Miller.

Server virtualisering: Beste (og verste) praksis (gratis PDF)

"Det er to måter å gjøre det på. Det er å bruke vår fullverdige tjeneste der vi har innebygd elastisitet. Når systemet oppdager at serveren bruker 50 til 60% av CPU, GPU eller RAM, vil den automatisk begynne å spinne opp nye servere. I bakgrunnen. Det er ingen manuell interaksjon som må gjøres, "sa Miller. Den andre måten er å distribuere Cameyos virtuelle applikasjonsprodukt som en selvbasert (lokal eller sky-drevet) løsning.

Cameyos prisstruktur er $ 25 per bruker per måned, og GPU-evner legger til $ 25-30 ekstra per måned, selv om dette er basert på faktisk brukstid for GPU. "Sjelden, i testingen som vi har gjort, har vi sett noen som bruker GPU 24/7. Vi ønsker ikke å ta betalt basert på en 24/7 bruk av GPU-saken, slik du kan forestille deg at det er utrolig dyrt, " Sa Miller. "Sammenlignet med Citrix, ser vi vanligvis om 10X kostnadsbesparelser når vi begynner å legge til GPU."

På grunn av Citrix sin opprinnelse som en virtuell stasjonær plattform, er tilbudene deres bygget mer rundt virtualisering av stasjonære maskiner enn individuelle applikasjoner, noe som gjør mangfoldighet en utfordring - som et resultat har Citrix-distribusjoner vanligvis et stort fotavtrykk for å imøtekomme store antall brukere. I et eksempel overføring, bemerker Miller at en kunde med en 160-server Citrix-distribusjon "er i stand til å komme seg ned til hvor som helst fra 10 til 12 servere for å drive miljøet."

Omtrent 65% av kundene til Cameyo er selvhusholdte, ifølge Cameyo CMO Robb Henshaw, som bemerker at dette er vanlig blant større organisasjoner og bedrifter, mens utdanningskunder og SMB foretrekker den fullt hostede løsningen, som Cameyo opererer på toppen av Google Cloud Plattform.

Cameyos GPU-akselererte tilbud er tilgjengelig nå, først på Windows, med støtte på Chromebook-er planlagt innen utgangen av 2019. Annen enhetsstøtte skal "kunngjøres i begynnelsen av 2020."

For mer, sjekk ut "Intels 'Barlow Pass' Optane DC vedvarende minne kommer til arbeidsstasjoner" og "NXP i.MX 8M-drevet MaaXBoard tilbyr langvarig støtte, RPi HAT-kompatibilitet" på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com