De beste programmeringsspråkene å lære i 2019: Topp kodingsevner som betaler deg mest

De beste programmeringsspråkene å lære i 2019: Topp kodingsevner som betaler deg mest Dette er språkene som er mest etterspurt og tilbyr høyest lønn.

Vil du tjene en anstendig lønn og øke sjansene dine for å få jobb som utvikler i 2019? Da ser læring av Kotlin og Java et fornuftig valg.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

De to språkene tilbyr en anstendig balanse mellom høy lønn mens de fremdeles er etterspurt, ifølge stillinger på de 12 månedene til starten av dette året.

Språkene kompletterer hverandre naturlig nok, med Kotlin som kan brukes som erstatning for Java i mange tilfeller når den kjører på den samme underliggende plattformen, Java Virtual Machine (JVM).

Det åpen kildekode, statisk-typede språket fikk stor trekkraft i 2017 da Google kastet vekten bak Kotlin og utpekte det til et offisielt støttet språk for å bygge Android-apper.

Kotlin har blitt beskrevet av en Netflix senior software engineer som tilbyr "noen av de beste funksjonene til andre språk" kombinert med "interoperabilitet med Java". Det er til og med spekulasjoner om at det til slutt vil erstatte Java for Android-utvikling.

I mellomtiden forblir Java mye i bruk og rimelig godt betalt, takket være språkets status som arbeidshesten til moderne foretak, etter å ha vært det språket du har valgt for å skrive bedriftsprogramvare på serversiden i mer enn ti år. Utover virksomheten er Java også et offisielt språk som brukes til å utvikle Android-apper, og brukes også til spill og webapper.

Begge språkene var blant de få som både var etterspurt og godt betalt gjennom hele 2018 ifølge IT Jobs Watch, som samler og analyserer data fra britiske IT-ledige stillinger.

I følge IT Jobs Watch var de fem beste språkene når det gjelder inntjening i de 12 månedene til desember 2018:

Bilde: IT Jobs Watch

Mens språkene som ofte ble bedt om av arbeidsgivere i samme periode var:

Bilde: IT Jobs Watch

Rekrutteringsstedet fant faktisk også sterk etterspørsel etter Java-ferdigheter i USA i sin analyse av teknologirelaterte stillingsannonser i midten av fjoråret, mens både Kotlin og Java også ble oppført blant språkene som er assosiert med de høyest betalende utviklerrollene i USA. i Stack Overflow Developer Survey 2018.

Den etterspørselen etter Java gjenspeiles i tall fra det britiske rekrutteringsselskapet Hays, med Java-utvikleren som en av de fem høyeste betalende rollene gjennom hele 2018.

En annen trend som dukker opp fra IT Jobs Watch og Hays helårstall er den fortsatt sterke etterspørselen etter webutviklere, som ser ut til å lønne seg i form av høyere lønn og lønnsstigning for de som har erfaring med å bruke JavaScript, HTML og CSS for å bygge web nettsteder og tjenester.

rolleGjennomsnittlig lønn% Øke
Senior Front End Developer£ 49 9096, 2%
Senior webutvikler£ 47 2272, 6%
Analystprogrammerer - C / C ++£ 46 0911, 4%
Java-utvikler£ 46 0912, 9%
C # / .net-utvikler£ 42 6365, 7%
Webutvikler£ 37 5910, 6%
Graduate / Junior Java Developer£ 29 2730, 9%
Graduate / Junior c # / .net Developer£ 28 1821, 8%
Graduate / Junior Web Developer£ 26 1820, 7%

"I tråd med dataene våre i fjor har seniorutviklere i JavaScript, HTML og CSS hatt den største lønnsøkningen på 6, 2%. Utviklere i C # / V.net og ASP.net har også hatt en over gjennomsnittet økning på 5, 7%, " sa James Milligan, direktør for Hays Digital Technology.

Når det er sagt, de høyere lønningene er forbeholdt erfarne nettutviklere, for eksempel front-end utviklere som er dyktige i å bruke UI-designrammer som Angular and React, og startlønnene for webutviklere er betydelig lavere.

Dette fokuset på nettet gjenspeiles i de vanligste bibliotekene og rammene som ble søkt i stillingsannonser, som inkluderte Node.js JavaScript, så vel som Angular and React.

Hay's Milligan sier at etterspørselen etter ferdigheter på nettet og backend, sammen med Java, hadde holdt seg sterk året rundt.

"I følge Stack Overflows utviklerundersøkelse 2018, er de fem beste kodingsspråkene JavaScript, HTML, CSS, SQL og Java, " sa Milligan.

"Det er det sjette året på rad at JavaScript har vært det mest brukte programmeringsspråket - noe som gjenspeiles i lønnshåndteringsdataene våre da senior Front End-utviklere i JavaScript / HTML / CSS så en lønnsøkning på 6, 2% - langt over landsgjennomsnitt på 1, 9%.

"JavaScript vil sannsynligvis fortsette å være det beste kodespråket mens andre som Python og C # vokser i popularitet."

Faktisk også listet JavaScript og HTML blant de mest forespurte ferdighetene i utviklerjobber i USA i fjor.

De andre språkene som tilbyr høyest lønn er Scala, Go og Groovy, i tillegg til datavitenskap og statistisk analysespråk R. Mens R fremdeles er det mest brukte språket av dataforskere på jobb, ifølge en fersk Kaggle-undersøkelse, er ikke et stort antall innlegg som søker etter Scala, Go og Groovy talent, så mens de er godt kompensert, kan det være vanskelig å finne relatert arbeid. Selv om gitt Scala er designet for å være interoperabel med Java, kan det også være et godt valg å lære ved siden av språket.

Skills in Go har gitt en premie i flere år nå i både Storbritannia og USA, og ble identifisert som å være blant de fem høyest betalende språkene i USA av utbyggingsundersøkelsen Stack Overflow 2018, selv om etterspørselen fortsatt er under arbeidsgivers favoritter. som JavaScript og Java.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com