De 7 mest populære programmeringsspråkene for AR- og VR-utviklere

Å spå fremtiden for den utvidede virkeligheten Forvent noen speedbumps i AR og VR-adopsjon, deretter hyper-rask vekst drevet av mobil, sier Patric Palm, medgründer av Favro.

Augmented reality (AR) og virtual reality (VR) får sakte men sikkert flere saker for forretningsbruk etter hvert som teknologien utvikler seg, noe som fører til en økt etterspørsel etter dyktige utviklere som kan lage apper for bedriften.

Mens VR kanskje har gjort størst innvirkning på forbrukersiden takket være spill, er enterprise AR-adopsjon lenger fremme enn forbruker-AR når det gjelder modenhet, sa Tuong Nguyen, en hovedforskningsanalytiker ved Gartner, til TechRepublic.

Mixed reality in business (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

De tre viktigste sakene for forretningsbruk for AR inkluderer for øyeblikket oppgavelinjisering (tenk et verktøy som gir deg en liste over hva du skal gjøre på lageret gulvet), design og samarbeid (som møbelplassering for arkitektonisk eller estetisk passform), og videoveiledning (slik som å snakke med noen og skissere hva du skal gjøre på skjermen for å fullføre en jobb eller lære en ferdighet), sa Nguyen.

Når det gjelder VR, kan ny maskinvare på markedet rettet mot fagpersoner som HTC Vive Pro og pakken Oculus for Business brukes til å forbedre arbeidernes produktivitet og jobbopplæring innen felt som produksjon og design, helsevesen, transport og detaljhandel.

Er du en utvikler interessert i å bryte inn i en karriere i rommet? Tirsdag slapp SlashData en rapport som samlet inn innsikt fra mer enn 26 000 utviklere for å hjelpe bedrifter med å forstå AR / VR-talentmarkedet.

Her er de syv mest populære programmeringsspråkene for AR- og VR-utvikling.

 1. C #
 2. C / C ++
 3. Java
 4. Javascript
 5. Python
 6. Visuelle utviklingsverktøy
 7. Fort

For å lære et nytt programmeringsspråk, har utviklere flere alternativer. Du kan lære deg selv uten å ta et formelt kurs, eller du kan utforske en rekke gratis eller rimelige online kurs og programmer. Koding av bootcamps er også et alternativ - men som med alle programmer, sørg for å gjøre forskningen før du registrerer deg.

Uansett utdannelsesbakgrunn, er det nøkkelen for utviklere å ha en portefølje av arbeid for å vise arbeidsgivere hva de er i stand til.

"Realiteten med å bli ansatt som utvikler er at det er mye lettere å bli ansatt hvis du viser selskapet hva du har gjort, " skrev Nick Larsen, en dataingeniør i Stack Overflow, i et blogginnlegg. "En portefølje av prosjekter og produkter du har gitt pålitelige bidrag til, er verdt mer enn mange års erfaring eller skolegang."

 • AR- og VR-teknologier blir sakte mer utbredt i bedriften, med brukssaker rundt trening og produktivitet.
 • C #, C / C ++ og Java er de mest populære programmeringsspråkene blant AR-utviklere, ifølge SlashData.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com