2 enkle måter å distribuere Adobe CC-pakker i bedriften

Bilde: gorodenkoff, Getty Images / iStockphoto

Offentliggjøring: CNETs Download.com kan tjene en provisjon fra noen av produktene som er omtalt på denne siden. TechRepublic og forfatteren ble ikke kompensert for denne uavhengige vurderingen.

Når IT-proffene bruker for mye tid på en oppgave eller et prosjekt, er mindre tid tilgjengelig for andre problemer, og tapet av produktivitet - og fortjeneste - vokser eksponentielt hvis problemene ikke blir ivaretatt raskt nok.

Mer om Apple

 • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
 • iPhone 11: Et jukseark
 • Apple Watch Series 5: Et jukseark
 • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

En oppgave som vanligvis krever mye tid å fullføre, er installasjonen av apper som er en del av Adobe CC-pakken. Dette skyldes den store størrelsen på produktet - som strekker seg over dusinvis av gigabyte - når du installerer alle inkluderte applikasjoner. Hvis denne mangfoldige oppgaven multipliseres med et antall enheter, vil den svulme opp til et storstilt prosjekt som vil beskatte systemene og IT-medarbeiderens ressurser.

Men det trenger ikke være slik.

Å planlegge og organisere kravene og ressursene som er nødvendige for å utnytte installasjons- / oppgraderingsprosjektet gjør det mulig å forenkle, lett å administrere distribusjon som IT kan se på i fremtiden, samt sikre at Adobe CC alltid er tilgjengelig for installasjon.

Før du går inn i tettheten av disse metodene, er det noen krav som er nødvendige for å lykkes med denne oppgaven. Det grunnleggende vil være nødvendig, uavhengig av hvilken metode som er valgt. Noen valgfrie elementer gjelder imidlertid bare for visse scenarier. Disse vil bli bemerket som sådan nedenfor:

 • Adobe-konto med Adobe CC-lisenserabonnement
 • Administrativ arbeidsstasjon for å konfigurere pakker
 • Adobe CC-pakker for de valgte produktene (se pakkeopprettingsmetoder nedenfor)
 • Adobe CC serialiseringspakke (se pakkeopprettingsmetoder nedenfor)
 • Internett-tilgang til bredbånd
 • Adobe Creative Cloud Packager (valgfritt; kreves bare hvis du oppretter lokale installasjonspakker)
 • Byttet nettverk (valgfritt; bare påkrevd hvis du utfører nettverksbaserte distribusjoner)
 • Fil / applikasjonsserver (valgfritt; bare påkrevd hvis du utfører nettverksbaserte distribusjoner)
 • Ekstern stasjon (valgfritt; bare påkrevd hvis du utfører praktiske distribusjoner)

Oppretter den lokale installasjonspakken

Figur A

Vigo, Jesus

1. Logg inn på datamaskinen med Adobe Creative Cloud Packager installert, og dobbeltklikk på applikasjonen for å starte den ( figur A ).

2. Begynn med å navngi pakken du vil opprette, og angi lagringsstedet for installasjonsfilene som skal lagres.

3. Velg lisensmetoden under rullegardinmenyen som passer best til organisasjonen din under Lisensstypeseksjonen, og velg deretter arkitekturen for datamaskinene der du distribuerer programvaren.

4. Til slutt, velg distribusjonsbassenget fra denne lisensen skal trekkes fra. Selv om det er valgfritt, kan innstillingene som tillater forhøyede privilegier og tilgang til Apps-panelet slås av ved å endre avkrysningsruten. Klikk Neste for å fortsette ( figur B ).

Figur B

Vigo, Jesus

5. Sett en hake ved siden av hver app du ønsker å inkludere i pakken på neste side. Når det er fullført, klikker du på Bygg-knappen for å begynne å opprette pakken ( figur C ).

Figur C

Vigo, Jesus

6. I denne fasen av prosessen vil appen laste ned de nyeste versjonene og oppdateringene direkte fra Adobes servere. Avhengig av hastigheten på nettverkstilkoblingen og ressursene som er tilgjengelige på skrivebordet, kan det ta litt tid å fullføre byggingen av pakken ( figur D ).

Figur D

Vigo, Jesus

Når pakkeoppbyggingen er fullført, vil installasjonsfilene være på lagringsstedet som er valgt i trinn 2 ovenfor. De kan flyttes til en distribusjonsserver eller delt mappe etter behov.

Lisensiering og aktivering gjennom serialiseringspakke

Merk: Bruk av en serialiseringspakke for å lisensiere og aktivere Adobe CC 2018 programvarepakke er bare påkrevd når pakker opprettes ved hjelp av Creative Cloud Packager. Pakker opprettet gjennom den nettbaserte Adobe Admin Console inneholder allerede nødvendig lisensinformasjon i pakken som genereres.

1. Start Creative Cloud Packager-applikasjonen, og velg Create License Package fra menyen ( figur E ).

Figur E

Vigo, Jesus

2. Skriv inn et pakkenavn for lisensieringspakken, og angi en lagring til sted for pakken som skal lagres.

3. Angi lisensstypen og velg innstillinger for distribusjonsbassenget slik at de samsvarer med pakken som er opprettet i delen ovenfor, og klikk deretter på Bygg-knappen for å starte prosessen ( figur F ).

Figur F

Vigo, Jesus

4. Opprettelse av serialiseringspakken skal skje veldig raskt, med den endelige pakken som er lagret i katalogen valgt i trinn 2 ovenfor ( figur G ).

Figur G

Vigo, Jesus

Opprette den nettbaserte installasjonspakken

1. Logg på Adobe Admin Console-nettstedet med organisasjonens legitimasjonsbeskrivelser ( figur H ).

Figur H

Vigo, Jesus

2. Klikk på koblingen Pakker i navigasjonslinjen. Her føres en liste over nettbaserte pakker som er opprettet, tidsstemplet og inkluderer relevant informasjon, for eksempel arkitektur, antall enheter distribuert til, oppdatert status, og om pakken for øyeblikket er tilgjengelig. Hvis dette er første gang du går inn på denne siden, kan listen over pakker være tom.

3. Klikk på knappen Opprett en pakke for å begynne å lage en ny pakke ( figur I ).

Figur I

Vigo, Jesus

4. Velg deretter om pakken er selvbetjent eller administrert. Sagt på en annen måte, vil sluttbrukere bli pålagt å administrere appene, eller vil IT utføre den rollen? Hvis sluttbrukere vil oppdatere sine egne apper, velger du Selvbetjening, ellers velger du Administrert og klikker deretter Velg-knappen ( figur J ).

Figur J

Vigo, Jesus

5. Velg OS-plattformen, arkitekturen og lokaliseringstypene på den neste siden. Klikk på Neste-knappen for å fortsette ( figur K ).

Figur K

Vigo, Jesus

6. De neste valgene krever at administratoren velger applikasjonene som er inkludert i pakken. Husk at bare apper som organisasjonen har lovlig lisens til å bruke, vil være tilgjengelige. Klikk på "+" ved siden av hver app for å legge den til i pakken. Gjenta til alle appene er lagt til, og klikk deretter på Neste-knappen ( figur L ).

Figur L

Vigo, Jesus

Merk: Avhengigheter av applikasjoner blir automatisk inkludert når visse apper legges til.

7. Den tredje siden vil be om at administratorer velger alternativene som er tilgjengelige for sluttbrukere. Dette inkluderer visning av app-panelet, slik at ikke-admin-kontoer kan oppdatere apper, endre installasjonskatalogen og velge om en intern Adobe Update Server skal brukes eller om IT vil implementere en ekstern oppdateringsbehandling for å administrere oppdateringer på klientsiden. Etter å ha merket av i boksene ved siden av valgene som oppfyller organisasjonens behov, klikker du på Neste-knappen ( figur M ).

Figur M

Vigo, Jesus

8. Den siste siden i veiviseren krever at administratoren gir pakken et navn og gjennomgår innstillingene før sluttføringen av pakken er fullført. Klikk på Build Package-knappen for å begynne å generere pakken. Avhengig av antall apper som skal inkluderes og internettforbindelsen, kan pakkeopprettings- og nedlastingsprosessen ta flere minutter eller lenger å fullføre ( figur N ) ( figur O ).

Figur N, figur O

Vigo, Jesus Vigo, Jesus

Pakken lastes ned automatisk når bygningen er ferdig. Administratorer vil kunne distribuere den nedlastede pakken (etter dekomprimering av den) gjennom eventuelle tredjeparts distribusjonsmetoder, inkludert Group Policy, SCCM, scripting eller manuelt installere den. Nettbaserte pakker er tilgjengelige i omtrent 30 dager etter opprettelsesdatoen, utover at pakker må gjenskapes.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com