Vitne til en forbrytelse? I Storbritannia kan du rapportere det til Alexa

Video: Din Amazon Echo-frykt kan være mer ekte enn du tror Forskere nylig oppdaget en metode for å hacke Amazon Echoes for å fange opp all lyden den hører og strømme den hvor som helst angriperen ønsker.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Lancashire-politistyrken i Storbritannia forsker på måter å bruke Amazon Echos til å gi politirapporter til innbyggerne, samt la dem rapportere forbrytelser til Alexa.
  • Selv om dette kan forbedre offentlig sikkerhet, er personvern og sikkerhet også en bekymring.

En britisk politistyrke kan ha en ny partner i kriminalitetsbekjempelse: Alexa, den digitale assistenten fra Amazon.

Politimenn i Lancashire forsker på en integrasjon med den digitale assistenten som ville gi styrken mulighet til å sende ut kriminalitetsbulletiner til innbyggere, som rapporter om savnede personer, ønsket mistenkte i området, og antall betjenter som for tiden er på vakt, ifølge en TechSpot-rapport . Integrasjonen kan også brukes til intern kommunikasjon, for eksempel til å oppdatere offiserer i daglige kriminalitetslogger eller ødelegge hendelser.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Imidlertid vil den mest interessante potensielle bruken direkte involvere innbyggere, slik at ofre og vitner kunne rapportere forbrytelser direkte til politiet via deres Amazon Echo - et annet eksempel på hvordan kunstig intelligens (AI) verktøy potensielt kan frigjøre menneskelige arbeidere som politiet til å gjøre mer sammensatt arbeid.

"Hvis vi kan redusere etterspørselen i kundesentrene våre ved bruk av stemmegjenkjenning eller stemmeaktivert teknologi og faktisk gi samfunnet den informasjonen de trenger uten at de trenger å ringe inn i politiet, er det enormt, " sier Rob Flanagan, innovasjonen i Lancashire-styrken, fortalte College of Policing-konferansen, ifølge TechSpot.

Selv om fordelene kan inkludere mer praktisk kriminalitetsrapportering og lagring av offentlige ressurser, florerer det om personvern, som nevnt av søstersiden ZDNet. Hvis de blir sendt ut eller mottatt gjennom Echo, vil kriminalitetsrapporter både inn og ut av politiavdelingen bli lagret på Amazon-servere. Dette kan spesielt være et spørsmål når det gjelder å rapportere forbrytelser anonymt, bemerket ZDNet, og vil være et spørsmål politistyrken har å ta opp.

Dette er ikke første gang Alexa har blitt involvert i rettshåndhevelse. I januar 2017 ettergav politiet etterforskning av et drap i Bentonville, AR, en saksordre som ba Amazon om å gi "elektroniske data i form av lydopptak, transkriberte ord, tekstregistreringer og andre data" fra Echo.

Amazon nektet å oppgi informasjonen fra serverne sine, men saken fremhevet personvernproblemene knyttet til alltid på-enheter, fortalte Joel Reidenberg, grunnleggende faglig leder for Center for Law and Information Policy ved Fordham University, TechRepublic den gangen.

Saken signaliserte også at personlige assistenter og andre Internet of Things (IoT) enheter som kan spille inn samtaler, sannsynligvis vil være mål for stevning i sivil rettssaker fremover, sa Reidenberg.

Siden Gartner spår at mer enn halvparten av viktige nye forretningsprosesser og systemer vil innlemme noe element av IoT innen 2020, må bedriftsbrukere være spesielt på vakt mot hvilke enheter som er distribuert på kontoret, og når de er passende å ha i rommet - spesielt med utgivelsen av Alexa for Business.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com