Hvorfor eksterne arbeidere er en undervurdert sikkerhetsrisiko for små bedrifter

Topp 5 ting du må ta i betraktning for katastrofegjenopprettingsplanen din. Du vet aldri når katastrofen kan slå an, og å være forberedt kan gjøre hele forskjellen. Tom Merritt foreslår fem tips for katastrofegjenoppretting.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

I en ny undersøkelse fra forsikringsgiganten Nationwide, sa bare 4% av bedriftseiere at de implementerte all beste praksis og anbefalinger fra cybersecurity fra US Small Business Administration.

Rapporten kartla 400 eiere av små bedrifter som hadde hvor som helst mellom 11 og 500 ansatte. De fleste selskaper i rapporten var ikke klar over en rekke risikoer og klarte ikke å installere selv de mest grunnleggende sikkerhetstiltak for eksterne ansatte.

"Mange ansatte er kanskje ikke klar over omfanget av risiko forbundet med et cyberattack, ettersom de kanskje ikke har engasjert seg i en formell opplæringsprosess, " sa Catherine Rudow, Nationwide visepresident for cyberforsikring, i en pressemelding. "Den skumle sannheten er at mange eiere av små bedrifter, selv om de er klar over denne risikoen, ikke har iverksatt alle de riktige beskyttelsestiltakene."Én av fem eiere av små bedrifter som snakket med Nationwide sa at de ikke ga noen formell cybersecurity-opplæring til noen ansatte i det hele tatt, og tallet hoppet til 30% for selskaper med 11 til 50 ansatte.

Disse tallene er nysgjerrige fordi en annen del av undersøkelsen viser at de fleste selskaper enten forstår risikoen der ute i den digitale sfæren eller allerede har blitt påvirket av den.

Landsdekkende sa at 65% av bedriftseiere åpent innrømmet at de tidligere hadde blitt angrepet av nettkriminelle med virus (33%) og phishing-angrep (29%).

Nesten 90% av bedriftseiere sa at de trodde at digital risiko vil fortsette å vokse etter hvert som flere systemer beveger seg på nettet.

"Det som kan virke som et ufarlig offentlig Wi-Fi-nettverk kan til slutt utgjøre alvorlige problemer for en virksomhet, " sa Rudow i utgivelsen.

Landsdekkende la til at 35% av virksomhetene var helt uvitende om de økonomiske kostnadene forbundet med cyberattacks og nesten 50% listet omdømmerisiko som hovedårsaken til at de noen gang ville investere i digitale sikkerhetstiltak.

For å hjelpe disse selskapene ga Nationwide en bred oversikt over noen grunnleggende beste fremgangsmåter skissert av US Small Business Administration.

Først og fremst bør alle selskaper ha sikkerhetstiltak og regler for å beskytte den mest sensitive digitale informasjonen du har. Små bedrifter trenger å utdanne ansatte og sirkulere en generell forståelse av netttruslene selskapet kan møte.

Sterke, kontinuerlig oppdaterte passord er en enkel måte å fremme sikkerhetsbevissthet og sterke sikkerhetskopieringssystemer er et must. Landsdekkende sa at ethvert selskap bør ha en handlingsplan for mobilenheter og en måte å beskytte hver side på nettstedet ditt mot publikum.

Det er ikke bra nok å bare beskytte kassen og påmeldingssidene. Bedrifter bør også bruke god praksis for betalingskort.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com