Hvorfor nesten 50% av organisasjonene svikter passordsikkerhet

Video: 3 milliarder grunner til å endre passord Yahoos morselskap Oath avslørte nylig at 3 milliarder brukerkontoer ble eksponert i 2013-hacket. TechRepublics Brandon Vigliarolo forklarer hva du bør gjøre nå for å holde deg trygg.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Mens viktigheten av å holde passord sikre ikke er en ny idé, sliter nesten halvparten av selskapene fortsatt med å få tak i problemet, ifølge LastPass 2018 Global Password Security Report, utgitt mandag. Rapporten fant at deling av passord er vanlig på arbeidsplassen, hvor ansatte gjennomsnittlig deler seks passord med kollegene.

Ved hjelp av anonymiserte data fra mer enn 43 000 organisasjoner, bestemte rapporten hvert selskaps sikkerhetspoengsum og passordstyrkescore, ifølge en pressemelding.

Selv om publisiteten om viktigheten av passordsikkerhet har økt det siste året, ble organisasjonenes gjennomsnittlige sikkerhetspoeng 52 for 100. Rapporten fant også at jo større selskapet er, desto lavere var gjennomsnittlig sikkerhetspoeng, og avslører at det er vanskeligere for større bedrifter å få tak i passordssikkerhet for alle ansatte.

Et enkelt og stadig mer populært sikkerhetstiltak i selskaper er autentisering av flere faktorer, heter det i utgivelsen.

Omtrent 45% av bedriftene bruker autofaktorisering med flere faktorer, et hopp fra fjorårets 24, 5%, fant rapporten. Teknologisektoren leder bevegelsen mot flerfaktor, med 31% av teknologiselskaper som iverksetter sikkerhetstiltaket.

Teknologibransjen scoret også den høyeste gjennomsnittlige sikkerhetspoengsummen, på 53 av 100, ifølge utgivelsen. Dette er imidlertid ikke så mye høyere enn score for andre bransjer.

"Sikkerhetsfagfolk unnlater ofte å vurdere verdien av den første faktoren for bedriftsgodkjenning - passordet, " sa Frank Dickson, forskningssjef for sikkerhetsprodukter ved IDC, i pressemeldingen. "Til tross for de sofistikerte sikkerhetstiltak foretak iverksetter, er noe så grunnleggende enkelt som et passord å snuble dem opp."

Klikk her for flere tips om hvordan du oppretter et sikkert passord.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Nesten 50% av organisasjonene kan ikke opprettholde kontrollen over passordsikkerhet, med den gjennomsnittlige sikkerhetsscore for 43 000 selskaper som er 52 av 100. - LastPass, 2018
  • Flerfaktorautentisering blir mer populær, med 45% av selskapene som bruker den på arbeidsplassene sine. - LastPass, 2018

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com