Hvorfor nettbaserte sikkerhetshendelser øker med 32% fra i fjor

Hvordan løse de menneskelige utfordringene med cybersecurity For å forhindre cyberattacks, må selskaper investere i opplæring og utdanning, sier Ray Rothrock administrerende direktør RedSeal.

Tirsdag ga Positive Technologies ut en rapport som avslørte en økning i antall cyberhendelser som skjedde mellom 1. kvartal 2017 og 1. kvartal 2018. Ifølge rapporten identifiserte analytikere et 32% hopp i unike cyberhendelser.

Mens en generell vekst av cybersikkerhetsproblemer kan betraktes som typisk, fant rapporten at flere andre bekymringsrelaterte bekymringer også har økt i løpet av året.

Hackere har ifølge rapporten økt interesse for personopplysninger, for eksempel påloggingsinformasjon. Datatyveri utgjør også en stor andel av det totale trussel for cybersikkerhet - 13% mer enn gjennomsnittet i 2017.

Den største økningen var bruk av malware i angrep, opp 75% siden 1. kvartal i fjor. Rapporten fant faktisk ut at malware ble brukt i 63% av alle angrep.

Primært er individer ofre for angrep på skadelig programvare 5 av 6 ganger, ifølge rapporten. Tilsvarende fant rapporten at cryptocurrency gruvearbeidere stod for 23% av angrep på malware.

"Spesielt spionvare brukes ofte fordi det muliggjør ikke bare personlig

informasjon og bedriftshemmeligheter, men legitimasjon for tjenestene og systemene som trengs

angripe intern bedriftsinfrastruktur. "Leigh-Anne Galloway, Cyber ​​Security Resilience Lead at Positive Technologies, sa i rapporten.

I følge rapporten økte også cyberangrep på regjeringen - de fleste av disse involverte spionprogrammer. Denne skadelige programvaren ble primært plassert på infrastruktur gjennom nettfiskemail. Arbeidere i offentlig sektor bør være på vakt mot e-postmeldinger med en merkelig utseende og eventuelt investere i å trene sine ansatte til å få bedre nettfiskemails. Hvis du vil ha flere tips om hvordan du identifiserer disse e-postene, kan du sjekke denne artikkelen fra TechRepublic's Macy Bayern.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

IT-arbeidere i banken må være oppmerksom på at cyberangrepere søker økonomisk gevinst. Mens denne innsatsen utgjør 64% av angrepene på banker, er de resterende 36% rettet mot å oppnå sensitive klientbalanser. Så IT-fagfolk innen finans og bank bør sørge for at kundedatabasene deres er så sikre som mulig.

Selv om disse angrepene ikke er nye, forventes de ikke å avta når som helst snart.

"Vi forventer at antallet unike cyberattacks vil fortsette å vokse, " sa Galloway i løslatelsen. "Nye typer skadelig programvare, og spesielt spyware, vises."

De store takeawayene for teknologiledere:

  • En rapport fra positive teknologier fant at 63% av hendelsene i nettets sikkerhet involverte skadelig programvare.
  • IT-proffene i finans må se etter at legitimasjon stjeler, mens regjeringsansatte bør være spesielt oppmerksom på phishing.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com