Hvorfor konvergensen av IoT og AI kan endre virksomhet for alltid

Hvorfor konvergensen av IoT og AI kan endre virksomhet for alltid The Internet of Things, som forventes å vokse eksponentielt i løpet av det neste halve tiåret, vil generere de essensielle dataene som AI-systemer trenger for å automatisere industrien, sier Schneider Electric's Herve Coureil.

AI vil få viktige data for å automatisere industrien fra IoT, forteller Schneider Electric Chief Digital Officer Herve Coureil til TechRepublics Dan Patterson. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Dan Patterson: Kunstig intelligens er din kjernekompetanse. Det er muligens ikke noe begrep som er blitt hypet mer i løpet av de siste 18-18 månedene enn AI. La oss starte med å definere vilkårene våre før vi kommer inn på detaljene. Det er en rekke setninger vi bruker for å beskrive kunstig intelligens, inkludert maskinlæring, prediktiv analyse. Hjelp oss å forstå når vi snakker om B2B AI, hva snakker vi egentlig om?

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Herve Coureil: Vi ser på konvergensen av en rekke trender. Hvis vi ser på salget vårt, er det virkelig en konvergens av IoT på AI som faktisk er spesielt interessant, fordi vi bruker mye maskindata og så videre for å gjøre prediktive analyser for noen tilfeller av overforbruk basert på AI, egentlig maskinlæring, men vi bruker selvfølgelig noen få andre former for AI.

Jeg vil nok si en fellesnevner. Vi ser på veldig smal og spesifikk form for AI. Vi ser på å løse veldig, veldig spesifikke og veldefinerte problemer som egentlig er kundeprogrammer. Vi driver ikke med plattformtypen AI-funksjoner som for eksempel tale eller visjon. Vi samarbeider selvfølgelig med noen av de store skyleverandørene for det, men vi utvikler virkelig en algoritme som er fornuftig for kundene våre, som gir mening fra perspektivet til vår verdiproposisjon, som er et verdiforslag om sikkerhet, pålitelighet, effektivitet og bærekraft i en verden av energiledelse innen automatisering, så virkelig å løse kundeproblemer, og deretter prøve å anvende i de mange variantene av AI-algoritmer som finnes, algoritmen som vil være best egnet til å ta opp det aktuelle problemet eller problemet.

Dan Patterson: Vi snakker ikke om den spekulative kunstige generelle intelligensen. Du bor i landet med næringsliv og praktisk kunstig intelligens. Før vi har en lengre diskusjon om tingenes internett, la oss starte med en klisjé. "Data er den nye oljen." Ok, IoT-sensorer vil bli plassert, er allerede plassert, på nesten hvert eneste stykke maskiner overalt, alle typer virksomheter. Men la oss bli spesifikke. Hvilke bransjer påvirkes mest av økningen av IoT, og hvilke bransjer leverer de beste, mest produktive dataene tilbake til prediktive analytiske systemer?

Herve Coureil: Fra vårt perspektiv ser vi at mange bransjer er veldig superinteresserte i å være aktive i VIUT, på VIUT-front, spesielt hver bransje som har noen oppdragskritiske prosesser, der du ønsker null nedetid. Du vil være i stand til å utføre vedlikeholdet ditt prediktivt og så videre.

Dan Patterson: Så kritisk infrastruktur.

Herve Coureil: Så kritisk ... en kritisk prosess, en kritisk infrastruktur enten det er i en fabrikk, om det er i annen slags infrastruktur er vanligvis utgangspunktet for oss. Hvis du må kjøre noe som er veldig kritisk, tråkke det, nedetid er dyrt, vet du at du ser på sensorer. Så ser du på å fange disse dataene. Så ser du på hva du gjør med det, og hva slags algoritme er fornuftig for å hente ut riktig innsikt, og viktigere enn innsikt, riktige handlinger. Det er der du har det interessante krysset som brenner på kanten, som vi sier i dag, på IoT på AI.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com