Hvorfor forbrukere fortsatt ikke stoler på IoT-enheter

IoT og sikkerhetsutfordringene som teknologiselskaper står overfor Ciscos Michele Guel, Distinguished Engineer og Chief Security Architect, diskuterer IoT og hvordan virksomheter jobber for å sikre IoT-infrastrukturen.

Bekymringer om personvern og sikkerhet driver mange kunder bort fra å kjøpe Internet of Things (IoT) -enheter, ifølge en fersk rapport fra Internet Society og Consumers International.

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

Rundt 65% av forbrukerne i USA, Canada, Japan, Australia, Frankrike og Storbritannia sa at de er opptatt av hvordan tilkoblede enheter samler inn data. Mer enn halvparten (55%) sa at de ikke stoler på deres tilkoblede enheter for å beskytte deres sikkerhet, og 53% sa at de ikke stoler på smarte enheter for å håndtere informasjonen deres på en ansvarlig måte, viser rapporten.

Til tross for disse bekymringene, sa 69% av de spurte at de eier tilkoblede enheter, inkludert smarte målere, fitness monitorer og hjemmeassistenter.

Mange IoT-produkter blir fremskyndet til markedet, med få sikkerhet og personvern. Mer enn tre fjerdedeler (77%) av forbrukerne internasjonalt sa at informasjon om personvern og sikkerhet er viktige hensyn i kjøpsbeslutningene deres, og 28% av de som ikke eier tilkoblede enheter sa at de ikke kjøper dem på grunn av disse bekymringene. Sikkerhet og personvern angår overgått kostnader som den viktigste barrieren for å kjøpe IoT-enheter, viser rapporten.

Resultatene fra undersøkelsen understreker behovet for at IoT-produsenter bygger enhetene sine med sikkerhet og personvern i bakhodet, sier president og administrerende direktør for Internet Society, Andrew Sullivan, i en pressemelding. "Sikkerhet skal ikke være en ettertanke. Det er tydelig at produsenter og forhandlere trenger å gjøre mer for at forbrukere kan stole på IoT-enhetene sine."

Overfor markedene sa respondentene at de mener at ansvarlighet for tilkoblet enhet bør falle på regulatorer, produsenter og forhandlere, med mer enn 80% som siterer hvert av disse alternativene. Bare 60% sa at ansvaret skulle falle til forbrukerne.

"Forbrukerne har fortalt oss at de godtar at de har et eller annet ansvar for sikkerheten og personvernet til IoT-produktene sine, men det er ikke slutten på historien, " sa Helena Leurent, administrerende direktør for Consumers International, i utgivelsen. "De, og vi, ønsker å se konkrete tiltak fra produsenter, forhandlere og myndigheter om dette problemet. Det må være en kollektiv innsats, ikke en gruppes ansvar."

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se hvordan du sikrer IoT-enheter: 6 faktorer du må vurdere på TechRepublic.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com