Hva får nødvarslingssystemer til å gå feil?

Hva får nødvarslingssystemer til å gå feil? Everbridges Meg Lovell forklarer de vanlige feilene som får nødvarslingssystemer til å skyve ut falske meldinger, og hvordan en kombinasjon av nettangrep og menneskelige feil kan føre til forretningsforstyrrelser.

TechRepublic møtte Everbridges direktør for kundesuksess Meg Lovell for å forklare hvordan situasjoner som falske missilvarsler på Hawaii og tsunamis falske advarsel fra NYC skjer. Nedenfor er en transkripsjon av intervjuet deres.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Lovell: Etterforskningene og regjeringshøringer kommer til å fortsette. Det har gått et par uker, men vi kan virkelig ta et skritt tilbake nå og se på flere ting som kunne ha skjedd.

Det ser ut til at vi har en situasjon der det er en kombinasjon av brukerfeil og kanskje mangel på praksis. Jeg mener, på dette tidspunktet er det fortsatt under regjeringsetterforskning, så jeg kan bare spekulere, men jeg tror det har mange beredskapsledere som tenker: "Kan dette skje i samfunnet mitt?"

Patterson: Er det implikasjoner på nettet? Kan dette være et resultat av et angrep?

Lovell: Så umiddelbart, da jeg hørte om nyhetene, trodde jeg ikke umiddelbart at dette var et resultat av et slags cybersecurity-angrep, fordi måten Everbridge implementerer systemet, krever vi at du setter inn, ikke bare ditt legitimasjon til Everbridge-plattformen, men så må du gå inn og legge inn FEMA-legitimasjonene dine også for å starte varslingen.

Det ser ut til at dette kan ha vært tilfelle at noen bruker mer av et hjemmelaget system, der cachen disse legitimasjonene. Det er imidlertid veldig viktig at når du jobber i beredskapsledelse, at du tar de skritt og forholdsregler, fordi du må øve og bore om og om igjen, så du er veldig komfortabel med å utføre trinnene i planen din, slik at når det gjelder å være helt sikker på at du vil sende ut noe som et rakett til en hel øy, at du er veldig trygg på akkurat denne hendelsen, og at du har gått gjennom de nødvendige trinn og kontroller for å sikre at du har dokumentert det du har gjør og at du er trygg på knappen du skal trykke.

Så du kan ikke ha fete fingre i beredskapsledelse.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan hendelser som falsk missilvarsel på Hawaii kan unngås (TechRepublic)
  • 10 apper som kan hjelpe deg med å forberede deg på, svare på og komme seg etter en naturkatastrofe (TechRepublic)
  • Alvorlig vær- og nødpolitikk (Tech Pro Research)
  • DIY-IT-guide til katastrofeberedskap: Fordi det alltid er noe (ZDNet)
  • Hawaiis falske missilalarm skinner søkelys på varslingssystemer (CBS News)
Bilde: iStock / scyther5

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com