FN: "Vi står alle overfor den samme globale cyber-trusselen

FN: "Vi står overfor den samme globale cyber-trusselen" Hvert land må samarbeide og bygge kapasitet for å bekjempe internasjonal nettkriminalitet, sier Neil Walsh, FNs sjef for kriminalitet.

Tech Patterson's Dan Patterson snakket med Neil Walsh, sjef for cyberkriminalitet, anti-hvitvasking og motfinansiering av terroravdelingen for FN, om virkningen og innflytelsen FN har på teknologi og cybersikkerhet.

Patterson: Så nøkkelord, samtykke der, ved at du samarbeider med andre aktører (enten de er frivillige organisasjoner eller statlige aktører) om spørsmål som uansett partisanskill, kan du si: "Forferdelige ting skjer på det mørke nettet. Selv stjålne data og eksfiltrerte data havner på det mørke nettet, og vi kan alle ha enighet om at vi trenger å oppmuntre til rettshåndhevelse for å spore disse. " Riktig?

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Walsh: Det er akkurat det. Vi har en rekke grupper som kommer sammen i Wien. Vi er en konsensusbasert del av FN. Vi stemmer ikke, så regjeringer må komme sammen og ingenting er avtalt før alle har blitt enige om et poeng. Nå kan du forestille deg, det er veldig vanskelig noen ganger.

Patterson: Når jeg tenker på FN, det er det jeg tenker på.

Walsh: Ja. Vår rolle er virkelig å bringe det virkelige livet, den virkelige fagkompetansen, kunnskapen og relevansen til det. Generalsekretæren gjorde det usedvanlig klart, vi må være aktuelle. Hvis vi bare snakker om et spørsmål som om publikum ser og tenker på, vi sannsynligvis ikke diskuterer spørsmålene som betyr noe. Når vi diskuterer cyber i FN, snakker vi om disse spørsmålene.

Noen ganger får du diskusjoner hvor det er vanskeligere å se hvor viktig det er å bruke det på det virkelige livet, men konsensusspørsmålet om at hvert land, vi snakker USA, Russland, Kina, Sør-Afrika, Storbritannia, uansett hvor det er enige om, er trenger å bygge kapasitet for politiarbeid, for strafferettslige aktører, for dommerne å motvirke denne trusselen.

For selv om det kanskje ikke er en internasjonal definisjon av nettkriminalitet, eller en internasjonal definisjon av terrorisme, erkjenner land at politiets evne til å svare på det er avgjørende. Så det gjør vi. Vi bruker utdanningsmetoden fordi når vi snakker med barna, får du ofre som rapporterer selv.

Hvis vi har den strafferettslige infrastrukturen på plass, kan du gjøre noe som virkelig betyr noe. Bare i løpet av det siste året, fra kapasitetsbygging, identifiserte opplæringen vi har gjort med selskaper som Facebook, Google, Microsoft, land, som for eksempel i Guatemala, en pedofil med høy risiko som opererer i samfunnet deres. Over 50 barn hadde blitt voldtatt i samfunnet, over 35 flere i fire forskjellige land som ble misbrukt i live stream på nettet. Ved å gjøre det har du virkelig innvirkning på samfunnet.

Men ikke bare det på tvers av myndigheter, regjeringer anerkjenner da trusselen, og de begynner å samarbeide. De snakker med hverandre. De innser at vi alle står overfor den samme trusselen. Cybertrussel, som du kjenner Dan, kjenner den ikke grenser. Det gjenkjenner ikke kultur eller språk, så vi må samarbeide for å gjøre noe med det.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

SE OGSÅ:

https://www.techrepublic.com/article/can-russian-hackers-be-stopped-heres-why-it-might-take-20-years/ (TechRepublic)

https://www.techrepublic.com/videos/how-ai-iot-and-big-data-will-shape-the-future-of-cybersecurity/ (TechRepublic)

https://www.zdnet.com/article/cyber-threat-intelligence-versus-business-risk-intelligence-what-you-need-to-know/ (ZDNet)

https://www.zdnet.com/article/cybersecurity-how-to-devise-a-winning-strategy/ (ZDNet)

http://www.techproresearch.com/downloads/cybersecurity-strategy-research-common-tactics-issues-with-implementation-and-effectiveness/ (TechPro Research)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com