Det viser seg at Equifax-hacket var enda verre enn vi trodde

Video: Hva bedriftsbedrifter kan lære av Equifax-hacket Mark Testoni, president i SAP National Security Services, hvordan bedriftsbedrifter skal svare på Equifax-hacket, og hvordan virksomheten kan forberede seg på det neste store cyberangrepet.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • De kriminelle bak Equifax-bruddet fikk tilgang til brukerdata som selskapet ikke tidligere har blitt avslørt, inkludert skatteidentifikasjonsnummer, e-postadresser og informasjon om førerkort.
  • Equifax-hacket og dets kjølvann skal tjene som en vekker til bedrifter om viktigheten av sterk nettbasert sikkerhetspraksis.

Det største bruddet i 2017 kan ha vært enda mer alvorlig enn først antatt: Cyberkriminelle bak Equifax-hacket fikk tilgang til brukerdata som ikke tidligere er avslørt av selskapet, inkludert skatteidentifikasjonsnummer, e-postadresser og informasjon om førerkort, rapporterte The Wall Street Journal.

Equifax-bruddet, først avslørt i september 2017, påvirket 145, 5 millioner mennesker, og kompromitterte navn, personnummer, fødselsdato og adresser. Nedfallet skal fungere som en vekker for bedrifter om konsekvensene av dårlig sikkerhetspraksis, og oppmuntre dem til å følge med på beste praksis for cyber, bemerket TechRepublic-bidragsytere forfatter Matt Asay.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Ytterligere data som ble åpnet ble avdekket av Senatets bankkomite-medlem Elizabeth Warren, etter en fem måneders gransking detaljert i et fredagsbrev til fungerende sjef for Equifax Paulino do Rego Barros.

Det er foreløpig ikke klart hvor mange av de 145, 5 millioner menneskene som er berørt av tilleggsdataene som er tilgjengelig, bemerket tidsskriftet.

"Vi er klar over - og har vært - om dataene som ble stjålet, " sa talsmann for Equifax, Meredith Griffanti, til søsternettstedet ZDNet. Griffanti sa at selskapet alltid hadde vært tydelig på dataene som "først og fremst inkluderte" i bruddet, men at det nylig har gitt Senatet bankutvalg informasjon "som kan ha blitt tilgang til som vi kategoriserte og analyserte i den rettsmedisinske etterforskningen."

Griffanti sa til ZDNet: "Vi sendte varsler om direkte post til de forbrukerne som hadde påvirket kredittkortnummer eller tvistdokumenter med personopplysninger.

Equifaxs svar på bruddet har blitt kritisert mye: For det første etablerte selskapet en dataovertredelseschecker som i det vesentlige var ubrukelig. Deretter tweetet det en lenke til et falsk phishing-nettsted i et forsøk på å lede berørte kunder til deres kundestøtte.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com