Denne forretningsfilen er mest brukt i cyberattacks

Android-malware blir sleipt To nye stammer av Android-skadelig programvare, sier ZDNets Danny Palmer, representerer Googles kamp for å rydde opp i Play-butikken.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Det er mest sannsynlig at PDF-filer blir våpnet og overført gjennom angrep dukker opp, fordi de enkelt opprettes og overføres. - Barracuda Networks, 2018
  • Nesten 41 millioner PDF-filer som ble skannet i løpet av de tre siste månedene var del av et angrep. - Barracuda Networks, 2018

Foretak pass på: At PDF du skal åpne, kan være en del av et målrettet cyberattack som vil kompromittere systemet ditt.

PDF-filer er den mest sannsynlige av noen annen filtype som skal våpen, ifølge en torsdagrapport fra sikkerhetsfirmaet Barracuda Networks. I løpet av de siste tre månedene var nesten 41 millioner PDF-filer som ble skannet, en del av et angrep, som ofte inneholdt lenker til ondsinnede nettsteder og aktive skript, viser rapporten.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

PDF-er er spesielt utsatt for ondsinnet aktivitet fordi de er enkle å konstruere og overføre, bemerket rapporten. Forretningsbrukere og forbrukere må være svært forsiktige når du åpner PDF-vedlegg i en e-post eller på et nettsted, selv når det ser ut til å komme fra en pålitelig kilde. Sikkerhetsfagfolk bør også sikre at ansattes nettbasert sikkerhetstrening er på plass hos deres organisasjon for å redusere sannsynligheten for at noen ved et uhell åpner en ondsinnet fil eller lenke på en arbeidsmaskin.

"Organisasjoner blir ofte klar over ondskapsfulle cyberattacker etter at skaden allerede er gjort, " sa Fleming Shi, senior visepresident for teknologi i Barracuda Networks, i en pressemelding.

De mest sofistikerte og effektive angrepene blir ført over innebygde skript som JavaScript og VisualBasic: Mer enn 75% av disse skriptene er skadelige, oppdaget rapporten. Skript kan være innebygd i HTML eller andre rike dokumentformater som RFT og Office. Av de 70 millioner Office-dokumentene som ble skannet av Barracuda Networks de siste tre månedene, var mer enn 4, 7 millioner ondsinnet eller mistenkelig.

Komprimerte filer er en annen stadig mer populær måte for kriminelle å overføre skjulte angrep, og skjule ikke-malware infeksjoner som PowerShell-skript. Et eksempel på dette fant sted i september 2017, da Barracuda oppdaget en massiv ransomware-kampanje med mer enn 27 millioner e-postmeldinger som nådde kunder på mindre enn et døgn.

Informasjon lekket i Equifax-bruddet og andre større nettangrep som resulterte i tap av personlig identifiserbar informasjon (PII) for millioner av mennesker, vil sannsynligvis også øke både massefisking og spydfiskeangrep det kommende året, opplyser rapporten, så bedrifter og forbrukere bør være årvåken i sin innsats for å bekjempe disse truslene.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com