Disse faktorene kan hemme veksten av IoT og AI

Disse faktorene kan hemme veksten av IoT og AI. Med hver ny teknologi kommer en hype-syklus etterfulgt av en bølge av skuffelse, sier Schneider Electric Chief Digital Officer Herve Coureil.

Schneider Electric Chief Digital Officer Herve Coureil diskuterer den sykliske karakteren av ny teknologi med TechRepublics Dan Patterson. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Dan Patterson: IoT: det er liksom det magiske ordet her. Hvis vi ser på rapporter fra steder som Forrester og andre utsalgssteder, ser vi denne enorme veksten i fremtiden. La oss si at i løpet av de neste tre til fem årene vil vi se 20 til 40- eller 50 milliarder ... vi får se mange og mange IoT-enheter på markedet, kanskje. Hvilke faktorer kan hemme veksten av IoT, og selvfølgelig relatert til det ville være, hemme veksten av kunstig intelligenssystemer?

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Herve Coureil: Så det første jeg ser hver gang du har en teknologi som virkelig er hypet, har du muligens en bølge av skuffelse. Folk sier: "Hvor er forretningsverdien min? Jeg mener, jeg tenker på AI eller mange algoritmer, men hvor er egentlig avkastningen for meg?"

Så jeg tror det virkelig er den første tingen din, som er å sørge for at du ser på å løse spesifikke problemer. Hver gang du har en ny teknologi, har du mange mennesker som vil eksperimentere i alle retninger. Og da kan det selvfølgelig føre til skuffelse. Så jeg vil si det er sannsynligvis den første tingen.

Så selvfølgelig, det er alt det ... du leser i avisen, når det gjelder data, begrensninger for datatopphold, regulering, osv. Personvern kanskje mer i B2C, men begrensninger for datainhold på mange, mange områder som kan gjøre en mer komplisert idé om å lære om det på skyen og å trene modellen din i skyen, og ha slutninger på kanten.

Så det er definitivt to ting vi ser på. Vi tror virkelig ... vi ser hos våre tidlige kunder med øko-struktur, som virkelig er IoT-arkitekturen som vi implementerer nå, vi ser mye trekkraft. Men vi er også veldig, veldig forsiktige med å være veldig oppmerksomme på hva kunden vår ønsker, og å alltid være besatt av å starte med kunden. Start med kundens problem, ikke prøv å løse ting til ... horisontalt. Prøv å være veldig, veldig spesifikk.

På de andre tingene som vi er veldig forsiktige er denne forestillingen om kant og sky, ikke sant? Fordi vi ønsker å kunne operere veldig nær den prosessen.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com