Test en beta-versjon av Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials (MSE) er selskapets gratis antivirus- og antivirusprogram, og det fungerer veldig bra. Jeg bruker den til alle personlige datamaskiner, og jeg har anbefalt den til hele familien og vennene mine de siste par årene. Jeg liker det bedre enn andre gratis antivirusprogrammer fordi det gjør en mye bedre jobb å operere i bakgrunnen uten å forstyrre det som foregår i forgrunnen.

Beta løslatt

Hjemmesiden til Security Essentials har en ny lenke der du kan laste ned en beta-versjon av applikasjonen. MSE har ikke endret seg mye siden den første utgivelsen, så et ansiktsløftning sammen med noen funksjonelle forbedringer er for lengst forfallen.

Beta-nettstedet Microsoft Security Essential

Sitater fra beta-nettstedet, her er det som er nytt:

Denne Beta-versjonen av Microsoft Security Essentials inneholder følgende nye funksjoner og forbedringer for bedre å beskytte PCen din mot trusler:

  • Forbedret beskyttelse gjennom automatisk opprydding av skadelig programvare: Beta-programmet vil rense svært innvirkende malware-infeksjoner automatisk uten nødvendig brukerinteraksjon.
  • Forbedret ytelse: Betaen inkluderer mange ytelsesforbedringer for å sikre at PC-ytelsen ikke blir skadet.
  • Forenklet brukergrensesnitt: Forenklet brukergrensesnitt gjør Microsoft Security Essentials Beta enklere å bruke.
  • Ny og forbedret beskyttelsesmotor: Den oppdaterte motoren tilbyr forbedret deteksjon med opprydningsegenskaper og bedre ytelse.

Merk at du må ha en Windows Live-konto og bruke Microsoft Transfer Manager for å laste ned filene som er nødvendige for installasjon av beta-versjonen av Microsoft Security Essentials. Du må også godta nye programvarelisensvilkår.

MSE-installasjonsveiviseren Redaktørens merknad: Et døgn etter publisering av dette blogginnlegget, lukket Microsoft betaen for nye testere. På et tidspunkt kan de åpne betaen for ytterligere testing, men fra 7. desember 2011 hadde de ikke det.

Betaobservasjoner

Det første jeg la merke til med betaversjonen er at beta-brukergrensesnittet ser ut som det gjeldende versjonsgrensesnittet. Jeg antar at Microsoft holder seg til KISS-prinsippet. Jeg gjorde en rask skanning på test-PCen min, og tarmen min er at betaversjonen utførte skanningen omtrent 20% raskere.

Den gamle MSE Nytt MSE-grensesnitt - Kan du fortelle forskjellen?

Hvis du prøver beta Security Essentials, kan du fortelle oss hvordan det fungerer for deg. Vi ønsker å få noen virkelige resultater.

Beta MSE-detaljer

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com