Teknisk nyhetsoppdatering: Amazon Prime Day og de høyest rangerte arbeidsplassene i 2019

Teknisk nyhetsoppdatering: Amazon Prime Day og de høyest rangerte arbeidsplassene i 2019 Denne ukens historier om TechRepublic og ZDNet inkluderer brudd på Sprint-kundenes data, notater fra Duo Security 2019-tilgangsrapporten, og hvordan eksekutører tar kontroll over digitale transformasjonsplaner.

Amazon Prime's to dager lange parade av avtaler pakket inn med litt kontrovers. Arbeidere som var stasjonert flere steder protesterte arbeidsforhold og fordeler og sa at ting måtte endres, men ordrene rullet fremdeles. Noen av de største prisreduksjonene ble sett på alt fra iPads til Roombas og omtrent alle andre ting som en teknisk entusiast kunne noensinne kunne ønsker.

Apropos arbeidsmiljøer, på TechRepublic har vi listen over de 10 høyest rangerte arbeidsplassene i 2019. Indeksen tar hensyn til fordeler, arbeidsmiljø og bedriftsverdier. Macy Bayern har den komplette listen samlet av faktisk.

Det ville ikke være vår ukentlige avslutning uten noen få sikkerhetshistorier. En ny studie viser at 80% av selskapene mangler DMARC-policyer for å beskytte mot forfalskning. Funnene viser at til tross for at de er bransjestandarden for e-postgodkjenning for å forhindre cyberattacks, implementerer de fleste selskapene ikke DMARC-policyene. Alison DeNisco Rayome har detaljene for oss.

Sprint sier at hackere brøt kundekontoer gjennom Samsungs nettsted. Hackere hadde tilgang til kundeinformasjon som navn, adresser, enhetsdetaljer og mye mer. Sprint sendte brev til kundene der de informerte dem om bruddet. Det er uklart på dette tidspunktet hvor lenge hackerne hadde tilgang til informasjonen, og hvor mange kunder som ble berørt.

Så hvordan går bedriftens plan for digital transformasjon? Mark Samuels forklarer på ZDNet hvordan digitale og markedsførere tar ansvar for prosessen og sprer ansvar utover IT-avdelingens sikre rammer. Denne strategien sies å skape fordeler for virksomheten og kundene.

Og endelig har vi fått et blikk på ZDNet på 2019s beste teknologi, sikkerhet og autentiseringstrender. Forskningen er inkludert i Duo Security 2019-klarert tilgangsrapport. Data fra 24 millioner enheter ble samlet, samt informasjon fra en million apper og tjenester. I tilfelle du lurer på, fortsetter Google Chrome å være favorittleseren som er installert på bedriftsenheter.

FØLG: TechRepublic på Twitter, Facebook, LinkedIn, Flipboard og YouTube | ZDNet på Twitter, Facebook, LinkedIn og YouTube

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com