Spamfighter Exchange Module: Er det bedre enn de innebygde verktøyene?

De eneste ordene som tilstrekkelig beskriver hvor avskyelig spam er, kan ikke skrives ut på et nettsted som TechRepublic. Det er nok å si at spam er en bane for enhver e-postserveradministrators eksistens. Alle som har administrert en Exchange-server vet at det er mange solide innebygde verktøy for å ta på seg oppgaven å stoppe spam. Og de er gode verktøy. Men selv gode verktøy kan ikke stoppe spam 100 prosent. Noen hvordan den flommen med uhyggelig post kommer til å komme gjennom filtrene dine. Det er da du må vurdere å få mer hjelp som Spamfighter Exchange Module.

Men med forhåndsbelastede og stort sett akseptable spam-løsninger i Exchange, er det verdt å slippe den ekstra mynten som er nødvendig for et verktøy som Spamfighter? La oss ta en titt og se.

Specs

  • OS-støttet: MS Exchange 2000, 2003, 2007, 2010 og SBS
  • Kostnad: $ 25, 00 per postkasse

Hvordan det fungerer

Spamfighter Exchange Module er et unikt verktøy i og med at den er avhengig av et fellesskap av spam-reportere. Når nok journalister (faktiske mennesker) rapporterer en e-post som spam, blir Spamfighter Exchange Module automatisk oppdatert med regelen, og den rapporterte posten blir blokkert. For tiden er det over syv millioner journalister over hele verden, så spam blir stoppet raskt og enkelt.

Verdien av dette er at et fellesskap av "reportere" rapporterer aggressivt spam på mange nivåer (ikke bare et heuristikk satt inn i et programvare). Når et nytt spam-angrep treffer den virkelige verden, tar det bare et bestemt antall journalister å rapportere det, og at spam blir øyeblikkelig blokkert. Dette betyr under ideelle situasjoner at en spam kan stoppes i løpet av få minutter etter den første implementeringen.

Hvem er det for?

Spamfighter er for enhver Exchange-administrator som føler at standardmetoder for å bekjempe spam ikke er nok. Hvis du ser spam ofte passerer gjennom de innebygde filtrene, skylder du deg selv å i det minste gi 30-dagers prøveversjon. Med Spamfighter Exchange Module på toppen av de vanlige MS-spam-bekjempende Exchange-verktøyene, vil spam redusere eksponentielt.

Hvilket problem løser det?

Med et ord ... spam. Selv om ingen verktøy kan stoppe spam 100 prosent, vil kombinasjonen av de innebygde Exchange-spamverktøyene og Spamfighter Exchange Module få deg til så nær det du kommer til å få.

Utrolige funksjoner

  • Unike "definisjoner" av spam opprettet av et verdensomspennende nettverk av brukere.
  • Lite fotavtrykk.
  • Null nedetid på grunn av Spamfighter.
  • Behandler og blokkerer statistikk.
  • Spam blir automatisk flyttet til spam-mapper for brukere.
  • Språkfiltrering.
  • Vedlikeholdsfri.
  • Flerspråklig støtte.
Klikk for å forstørre.

Spamfighter Exchange Module-administratorgrensesnittet er enkelt å bruke og lar deg raskt oppdatere alle aspekter av Spamfighter fra ett panel. Fra det samme panelet kan du se all statistikk for dagen, uken, måneden eller per brukerpostkasse.

Hva er galt?

Det eneste problemet med Spamfighter Exchange Module er de tilhørende kostnadene. Dette er ikke et slikt problem hvis du har færre brukere. Men større selskaper kan ha et problem med å rettferdiggjøre $ 25, 00 per brukerlisens. Når det gjelder selve programvaren, gjør SEM en enestående jobb med å tjene som et andre lag med sikkerhet mot den konstante kampen mot spam. SEM gjør en jobb på en slik måte at ingen andre, standard, antispam-verktøy kan berøre.

Ergo for virksomheten

Hvis du er lei av spam som går forbi standardfiltrene, og du har råd til lisenskostnadene, kan Spamfighter være det ideelle verktøyet i kampen mot spam. Med millioner av journalister som hjelper til med å holde spam på et minimum, er SEM et verktøy i konstant utvikling som faktisk gir kampen mot spam så nær 100 prosent som du vil få. Sluttresultatet ... SEM er definitivt et verdig tillegg til Exchange-serveren din.

Brukeranbefaling

Har du distribuert Spamfighter Exchange Module? I så fall, hva var din opplevelse? Så du et drastisk fall i spam som du forventet? Eller skuffet SEM? Del tankene dine med andre TechRepublic-lesere.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com