Fingeravtrykkssensor for smarttelefoner kontrollerer kroppstemperaturen for å øke biometrisk sikkerhet

CES 2018: De største utfordringene og løsningene for smarttelefonsikkerhet Ben Cade, administrerende direktør i Trustonic, snakker om hvordan smarttelefonsikkerhet er viktigere enn noen gang, og bevissthet er en av nøklene til å løse problemet.

Fingeravtrykssensorer implantert bak en knapp eller på baksiden av telefonen er en saga blott. Fremtidige smarttelefoner vil ha en temperaturfølsom fingeravtrykssensor plassert under skjermen, ifølge rapport fra Nature Communications tirsdag.

For øyeblikket er de fleste kapasitive fingeravtrykksskannere for smarttelefoner ugjennomsiktige og krever at de legger seg bak en ramme, under en hjemmeknapp eller på baksiden av en enhet. En sensor integrert i den faktiske smarttelefonskjermen har holdt seg fraværende, og Apple unngikk smart hindring av denne hindringen ved å bruke 3D-dybde sensing kameraer for ansiktsidentifikasjon (Face ID).

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Fingersensor kan være den tryggere og mer effektive løsningen. For å beskytte smarttelefoner fra å bli utsatt for forfalskning av fingeravtrykk, bruker de temperatursensorer for å skille det menneskelige trykket fra et kunstig trykk, heter det i rapporten. I tillegg plasseres transparente trykksensorer under displayet for å oppdage taktile trykk, sier Nature Communications.

Et skjermintegrert sensorsystem er fordelaktig fordi det optimaliserer skjermstørrelsen, slik at du kan eliminere en hjemmeknapp. Mens Apples FaceID var en smart løsning, var den på ingen måte perfekt, og hadde problemer med å oppdage et ansikt på første forsøk eller å oppdage ansikter med visse solbriller.

"Den høye oppløsningen til dette fingeravtrykssensormat (318 CPI) tilfredsstiller tilstrekkelig kriteriene som er satt av FBI for å trekke ut fingeravtrykkmønstre, og dets gode gjennomsiktighet (89% i regimet for synlig lys) muliggjør integrering i en skjerm, " heter det i rapporten .

Den nye sensoren vil kanskje ikke kunne gjenkjenne høye febertemperaturer, siden den bare er designet for å oppdage normal hudtemperatur, men denne løsningen kan bedre beskytte smarttelefonen din mot nettkriminelle.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • En ny fingeravtrykkssensor for smarttelefoner integrerer temperatur og følbar skanning som ekstra sikkerhetstiltak, ifølge en Nature Communications-rapport.
  • Den nye sensoren kan plasseres under smarttelefonets skjerm, og eliminerer behovet for fysiske knapper tilknyttet skanning av fingeravtrykk, forklarte rapporten.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com