Ringalarmsystem kan holde små bedrifter trygt for bare $ 10 i måneden

Video: Hvordan Amazon omformer hvordan småbedrifter driver Amazon, endrer forbrukeratferd og til småbedriftseiere gjennom alt fra gratis to-dagers frakt til dominansen av Echo-stemmeassistentproduktene i markedet.

Ringalarmen er nå tilgjengelig for forhåndsalg, kunngjorde kommunikasjonsrepresentant Meredith Chiricosta i en pressemelding onsdag. Ringalarm er tilgjengelig for $ 199 på Ring.com, BestBuy.com, HomeDepot.com og Amazon.com. Profesjonell overvåking og ubegrenset videolagring er tilgjengelig for bare $ 10 per måned, uten kontrakter eller skjulte avgifter.

"Denne 4. juli skal vi sende uavhengighet og frihet til våre naboer med Ring Alarm, Rings effektive, rimelige hjemmesikkerhetssystem, " sa Ring-grunnlegger og sjefoppfinner, Jamie Siminoff, i pressemeldingen.

Ringalarmpakken inneholder en basestasjon, tastatur, kontaktsensor, bevegelsesdetektor og rekkeviddeutvidelse - ingen av dem krever profesjonell installasjon. Du kobler basestasjonen og tastaturet til enhetens Wi-Fi, plasserer kontaktsensoren (e) på dører og vinduer, setter systemet i "bevæpnet" modus, og ringalarmen begynner å overvåke eiendommen din, heter det i utgivelsen.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Dette systemet kan være et flott alternativ for små bedrifter eller personlig eide mamma-og-pop-butikker. I stedet for å betale for et selskap for å installere et komplisert alarmsystem eller ansette en sikkerhetsvakt, kan du raskt sette opp dette systemet og få varsler sendt direkte til din mobile enhet.

Ring integreres også med andre Ring-sikkerhetsenheter, fortsatte pressemeldingen. Ring-dørklokker, ringflomlys-kamera og ring-spotlight-kamera kan alle koordineres med ringalarmen. Bare åpne smarttelefonen din og sjekk alle sikkerhetsenhetene dine ett sted.

Systemet sender et varsel til enheten din hvis en dør åpnes, vindu åpnes eller bevegelse blir oppdaget. Hvis systemet er "bevæpnet" og oppdager en inntrenging, vil basenesirene gå av og den sentrale overvåkningsstasjonen varsles, heter det i pressemeldingen. Selv om strømmen går ut, støtter batteri og LTE mobilnettstøtte systemet for å fortsette å overvåke.

Ring kommer også ut med en Smoke and CO Listener, Fresh & Freeze Sensor, and a Dome Siren, ifølge pressemeldingen. Alle disse produktene kan integreres i Ring Alarm-basestasjonen og varsle mobilenheten din hvis det oppdages brann, karbonmonoksid, vann eller frysing. Dette settet med rimelige verktøy kan hjelpe gründere og eiere av små bedrifter å holde seg trygge uten å bryte banken.

Husk at ringalarmsystemer er beregnet for privat bruk. "Ring Alarm er ikke lisensiert til å profesjonelt overvåke kommersielt sonerte eiendommer på dette tidspunktet, " ifølge en talsperson for Ring Alarm.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Ring lanserer et nytt smart alarmsystem som sender varsler direkte til din mobile enhet.
  • Systemet er ideelt for små bedrifter og selskaper, med 24/7 overvåking til bare $ 10 per måned og DIY-installasjon.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com