Gjennomgang: SpamTitan e-postfilter på serversiden

Jakten på den perfekte spamfiltreringsprogramvaren virker noen ganger uendelig. Vår virksomhet, som kjører Exchange Server, mottar fra 125 000 til 200 000 meldinger per dag, og 99% eller mer av disse er spam. Vi har testet mange anti-spam-løsninger, men de fleste enten lar for mange spam-meldinger gå til innboksen eller enda verre, flagg meldinger som spam som ikke er det. Endelig kom vi imidlertid over et produkt som gjør det riktig. Dette er grunnene til at vi har avgjort SpamTitan for å gjøre vår primære spamfiltrering på serversiden.

spesifikasjoner

 • Produsent : SpamTitan (Galway, Irland)
 • Produkt : SpamTitan
 • Versjon : 4.16
 • Maskinvarekrav: mer enn 500 brukere - Intel Pentium 4 eller tilsvarende 2, 5 GHz-prosessor, 512 MB RAM, 40 GB diskplass
 • Operativsystem: Leveres med eget operativsystem
 • Valg: Leveres i to versjoner: ISO (for installasjon direkte på PC eller Server) eller SpamTitan for VMware (kjøres i en virtuell maskin på hvilken som helst datamaskin som kjører VMware Workstation eller Server eller den gratis VMware Player)
 • Lisensstyper: enkeltapparat, klyngeutstyr, klyngetilleggslisens
 • Lisensvilkår: årsabonnement; rabatter for flerårig abonnement
 • Pris: basert på antall brukere (postkasser); 395 dollar for 1 - 50 brukere, opptil 4400 dollar for 5000 brukere
 • Ytterligere leverandørinformasjon
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Virksomheter som trenger en brukervennlig og nøyaktig spamfiltreringsløsning som inkluderer virusscanning av e-post, vil finne SpamTitan som en av de beste løsningene på markedet. Enten du har noen få brukere eller tusenvis, det tilbyr rask og enkel konfigurering, fleksibel konfigurasjon og omfattende rapportering. Du får også bunnsolid pålitelighet, og hvis du velger å kjøre den i en VMware, er katastrofegjenoppretting enkel.

Hvilket problem løser det?

Spam er et stort problem for de fleste virksomheter; hvis det kommer til brukernes postbokser, resulterer det i tapt produktivitet når de bruker tid på å håndtere det, og det kan inneholde virus som kan infisere hele nettverket og gjøre utallige skader. SpamTitan fanger spam før den noen gang når brukerne og bruker to antivirusmotorer, Kaspersky og ClamAV, for å skanne meldinger etter ondsinnet kode. Med hvit liste over individuelle e-postadresser eller hele domener, trenger du ikke å bekymre deg for at meldinger fra viktige kolleger, klienter eller samarbeidspartnere vil bli fanget utilsiktet i filtrene.

Utrolige funksjoner

 • Enkel oppsett og vedlikehold: Du kan få SpamTitan i gang på mindre enn en time. Installering av SpamTitan-programvarepakke (som inkluderer BSD-basert operativsystem) på en fysisk datamaskin eller i en virtuell maskin er rask og enkel, selv om du ikke har noen UNIX-erfaring. Instruksjonene i installasjonsveiledningen er enkle og enkle å følge.
 • Enkel å bruke webbasert administrasjon: SpamTitan's Web GUI bruker en utforming av dashbordet som gir mini-rapporter og de mest utførte oppgavene til fingerspissene. Hvert innstillingsalternativ eller felt har sin egen hjelpeknapp, som forklarer hvordan du konfigurerer den innstillingen slik at det ikke er behov for å søke i en separat hjelpefil.
 • Høy ytelse: Testingen vår viste at SpamTitan i vårt nettverk var i stand til å håndtere over 1000 meldinger per minutt med frontlinjen innholdskontroll / RBL deaktivert, eller 2000-5000 meldinger per minutt med disse funksjonene aktivert.
 • Flerlags søppelfiltrering med 98% søppelpåvisning : SpamTitan fanget mer spam på nettverket vårt enn noe annet produkt vi testet. Dette er takket være de mange lagene med filtreringsmekanismer den bruker. Disse inkluderer SURBL-er (lister over kjente spam-domener), Bayesian-analyse, søkeordfiltrering, analyser av overskrifter og tekstteksten til meldinger, Sender Policy Framework (SPF), bekreftelse av mottakere og scoringsalgoritmer. Du kan også lage dine egne svartelister.
 • Svært lav frekvens av falske positiver: Frekvensen av falske positive er lavere enn for de fleste andre produkter vi har prøvd. Du kan eliminere falske positiver nesten fullstendig ved å lage dine egne hvitelister. Med spam-fordøye-funksjonen kan brukere se hvilke av meldingene deres som ble blokkert og kan frigjøre alle som ikke er spam (uten å kreve administrativ handling). Posttransaksjonshistorikken gir en oversikt over alle meldinger som er merket som spam og resultatene deres, og du kan se detaljert informasjon om individuelle meldinger så vel som innholdet, og velge å slippe dem til postkassen.
 • Innholdsfiltrering: Du kan blokkere vedlegg etter filtype eller mime-type, og du kan blokkere navn som endret navn, både på domenenivå og på brukernivå.
 • Pålitelighet og stabilitet: SpamTitan's stabilitet og pålitelighet har vært imponerende. I løpet av året vi har brukt det, har det bare fungert. Den virtuelle maskinen trenger aldri startes på nytt. Programmet krasjer aldri. E-post rapporter leveres som smurt. Den eneste gangen den noen gang har vært nede, skyldtes maskinvareproblemer, og det var lett å flytte VM til en annen fysisk datamaskin.
 • Stor skalerbarhet: Når bedriften vokser, vil SpamTitan fortsette å vokse sammen med deg, fordi du har muligheten til å sette opp en klynge med flere noder med SpamTitan-apparater (fysisk eller virtuell), med belastningsbalanse og failover. Det er ingen begrensning på antall apparater i en klynge, og klyngebnodene kan være forskjellige geografiske steder.

Hva er galt?

 • Grensesnittkompleksitet: Selv om det nettbaserte grensesnittet er intuitivt og enkelt å bruke til de vanligste oppgavene, skaper mengden av funksjoner og innstillinger en situasjon der det en gang er vanskelig å finne noen av de mindre brukte innstillingene.
 • Active Directory / LDAP-integrasjon: For å bruke LDAP-mottakerverifisering, trenger du en grundig forståelse av LDAP og informasjon om LDAP-serveren, spørringsfilteret, søkebasen og så videre. Noen produkter vi har brukt, kan automatisere denne prosessen ved å spørre i den globale katalogen for denne informasjonen for å gjøre det enklere for administratorer som ikke har mestret LDAP.

Konkurransedyktige produkter

 • Barracuda Networks Spam Firewall
 • SecPoint Protector UTM
 • Symantec Mail Security for Exchange (med antispam-lisens)
 • Astaro Mail Gateway

Ergo for virksomheten

SpamTitan var WindowsNetworking.coms Reader's Choice-vinner og har mottatt enestående anmeldelser i SC Magazine og Bright Hub. Den har mottatt Anti Spam Premium Checkmark-sertifikatet fra West Coast Labs. Disse utmerkelsene er vel fortjent. Produktet gir mange av de samme funksjonene som vises i konkurrerende produkter som koster mye mer og gir den slags verdi for prisen som virksomheter trenger i dagens økonomi. Små, mellomstore og store organisasjoner vil oppleve at SpamTitan er fleksibel nok, med en overflod av funksjoner som kan aktiveres eller deaktiveres individuelt, for å dekke alle deres behov.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt SpamTitan? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com