Anmeldelse: Diskeeper Professional

Diskeeper-profesjonell kombinerer kvalitetsdefragging, et godt avrundet funksjonssett og bedriftsledelse. Ulempen? Forbered deg på et alvorlig tilfelle av klistremerkesjokk.

Merk: Denne anmeldelsen ble utført med en gratis 30 dagers prøveutgave av Diskeeper.

spesifikasjoner

 • Kostnad: 59, 95 dollar
 • Maskinvarekrav: 38 MB diskplass
 • Operativsystemer som støttes: XP (bare 32-bit), Vista (32-bit og 64-bit), 7 (32-bit og 64-bit)
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Generelt appellerer diskdefragmenteringsverktøy til både IT-avdelinger og entusiaster, strømbrukere osv. Diskeeper er imidlertid veldig fokusert på bedriftsmarkedet, og funksjonene som den har utover defragmenteringsmulighetene vil sannsynligvis ikke være interessante til ikke-profesjonelle brukere.

Hvilke problemer løser det?

Defragverktøyene på markedet spenner fra "middelmådig" til "utmerket" når det gjelder deres evne til å faktisk defragmentere en disk. Diskeeper bygger på toppen av selve defragmenteringsprosessen for å tilby et produkt som har de forskjellige funksjonene som IT-avdelinger liker. For eksempel integreres den med Microsoft Operations Manager (MOM) / System Center Operations Manager (SCOM) og fungerer med Microsoft Visual SourceSafe (VSS) (typiske forbrukerapplikasjoner trenger ikke denne funksjonaliteten for å bli sikkerhetskopiert ordentlig).

Utrolige funksjoner

 • Enterprise-funksjoner: Diskeeper jobber med Group Policy og MOM / SCOM, og har et sentralt administrasjonssystem; dette er slags funksjoner som IT-avdelinger verdsetter i en applikasjon.
 • Funksjonssett: Alle de beste funksjonene som vi har sett i andre defragverktøy (inkludert kontinuerlig defrag) er her, så vel som noen nye.

Hva er galt?

 • Kostnad: Man må lure på om administrasjonsfunksjonene er verdt $ 59, 95 (hele 40 dollar mer enn Auslogics Disk Defrag). I tillegg trenger du en vedlikeholdskontrakt for oppgraderinger.
 • Kompleksitet: Diskeeper legger til noen bjeller og fløyter som ville føles perfekt hjemme i mange andre applikasjoner, men ikke i et defragverktøy, og disse funksjonene gir overhead til brukergrensesnittet som andre verktøy ikke har.

Konkurransedyktige produkter

 • Windows innebygd Defrag
 • Auslogics Disk Defrag
 • Norton SpeedDisk (del av Norton Utilities)
 • UltraDefrag
 • Defraggler
 • Smart Defrag

Ergo for virksomheten

Diskeeper Professional skiller seg virkelig ut i en verden av defragverktøy. Den har noen ganske intense funksjoner i enterprise-klassen så langt arbeidsstasjonsverktøyene går. Men man må lure på, "hvorfor?" og "er det virkelig verdt $ 59, 95?"

MOM / SCOM-integrasjonen er et godt eksempel. Jeg kjenner virkelig ikke til noen systemadministratorer som har klaget for å motta varsler om når en brukers stasjon er for kraftig fragmentert. På samme måte er de forskjellige grafer og diagrammer interessante, selv om de er interessante (og kanskje gir bevis på applikasjonens brukbarhet), mye rot på skjermen. Når folk bruker defrag, vil de ikke ha et komplekst program, de vil "stille det og glemme det" brukervennlighet.

Dessverre kommer disse enterprise class-funksjonene også til enterprise class-prisen på $ 59, 95. På toppen av det er vedlikeholdskostnadene, som er veldig sjeldne i akkurat dette markedet. Det er utrolig mye penger å bruke på defrag, spesielt gitt prisene i defragmarkedet - fra gratis til 19, 95 dollar for den utmerkede Auslogics Disk Defrag (som også er gratis for hjemmebruk).

Når det er sagt, er Diskeeper Professional en utmerket reklame for serverproduktene deres. Mens Diskeeper Professional føles som total overkill for de fleste bærbare datamaskiner og stasjonære maskiner, er funksjonssettet og utvalget av alternativer perfekte for en server.

Hvis du absolutt trenger sentral styring av systemene dine og ikke har noe imot å bruke pengene, bør du se på Diskeeper. Hvis du er en hjemmebruker, eller ikke trenger innsikt i defragmenteringen på dine distribuerte systemer, har du det bedre med et billigere eller gratis system.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Diskeeper? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com