Rapport: Nesten halvparten av alle virksomheter ble hacket i løpet av de siste 12 månedene

Video: De største røde flaggene for cybersecurity er selskapet ditt forberedt på et hack? Ciscos tillitsstrategeansvarlige Anthony Grieco forklarer hvordan man lærer av angrep, og trekker frem de største feilene selskapene gjør med cybersikkerhetspolitikk.

Den daglige strømmen av historier om selskaper som blir hacket og har stjålet informasjon, har ikke bare innvirkning på forbrukernes tillit. En fersk undersøkelse av SailPoint og Vanson Bourne fant at organisasjoner lider på en rekke forskjellige måter fra den konstante sperringen av nettangrep.

Forskerne fremhevet at av de 400 undersøkte IT-beslutningstakerne, 44% jobbet for organisasjoner som hadde lidd av et hack i løpet av de siste 12 månedene, og bruddene hadde kostet selskapene sine nesten 1 million dollar i gjennomsnitt. SailPoint sa at dette tallet ikke engang inkluderer bøter, merke skader og tapte inntekter.

Enda mer bekymringsfullt var antallet organisasjoner som ikke visste om de hadde blitt angrepet det siste året eller ikke, noe som utgjorde en overveldende 9%.

SailPoints Juliette Rizkallah skrev at dette var alarmerende med tanke på noe av den andre statistikken som ble funnet i rapporten. Av organisasjonene som ble hacket de siste 12 månedene, led de i gjennomsnitt 29 hacks i året.

"Mens prislappen som et cybersecurity-angrep kommer med, og antallet cyberattacks som vi ser i dag, har blitt vår nye virkelighet, var det som overrasket meg å komme ut av meningsmålingen, antallet respondenter som faktisk ikke visste om de hadde opplevd et cyberattack i det hele tatt, »skrev Rizkallah.

Rizkallah la deretter til: "Dette signaliserer en skurrende mangel på synlighet i hele organisasjonen. Det burde være en selvfølge, men det kan ikke være viktigere for bedrifter å ha krystallklar synlighet til sine brukere og hvilken tilgang de har til applikasjoner og data."

Hyppigheten av hackingforsøk legger belastning på IT-ledere som har til oppgave å holde organisasjonen deres trygg mot en rekke velutstyrte dårlige aktører. Men prisen for ikke å beskytte data og systemer er alvorlig, og en de fleste selskaper er ikke villig til å betale.

"IT-ledere står overfor en oppoverbakke kamp. Hackere blir stadig mer sofistikerte og mer organiserte, og myndighetene legger til nye lag med kompleksitet med forskrifter som GDPR, " sa Paul Trulove, sjef for produktansvarlig i SailPoint, i en pressemelding. "Gårsdagens sikkerhetsstrategier er rett og slett ikke tilstrekkelige for å møte disse kravene til sikkerhet og overholdelse."

I tillegg til å verne mot hacks, fremhevet studien også at mange selskaper var bekymret for å opprettholde overholdelsen av General Data Protection Regulation (GDPR), som nylig trådte i kraft i EU, og sa at de satte en belastning på deres IT-innsats, også.

De spurte antydet at etterlevelsen var vanskelig og kostbar hvis den ikke ble gjort riktig. Mange selskaper er livredde for straffen for "4 prosent av de globale årlige inntektene" for manglende overholdelse, men sliter med å få en organisatorisk forståelse av digitale beste fremgangsmåter, både for sikkerhet og etterlevelse, viser undersøkelsen.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • En undersøkelse av 400 IT-fagpersoner fant at 44% av organisasjonene hadde lidd av et hack i løpet av de siste 12 månedene.
  • Bedrifter som hadde blitt hacket tapte i gjennomsnitt 1 million dollar de siste 12 månedene, og led totalt 29 hacks per år.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com