Forbedringer av personvern i Chrome 76 vil gjøre det lettere å omgå betalingsmurer

Hvordan lese nettsider offline i Android Google Chrome, Jack Wallen, viser deg hvordan du lagrer en webside for lesing uten nett i Android.

Google Chrome 75 ble utgitt i forrige uke, med velkomne tillegg som en (skjult, foreløpig) lesermodus og fikser til den "onde markøren" feilen misbrukt av teknologiske support svindlere. Utviklere har nå viet oppmerksomhet til den neste versjonen av Chrome, med en betaversjon av Chrome 76 som ble utgitt tidligere denne uken, med en grunnleggende endring i hvordan Chrome's inkognitomodus fungerer.

Som en enkel forklaring partisjonerer Incognito Mode av eksisterende informasjonskapsler, og gir brukerne noe som ligner på en tom skifer i nettleseren. Dette gjør det vanskeligere - men langt fra umulig - å spore brukere på nettet. Før Chrome 76, bruker Incognito Mode imidlertid FileSystem API direkte, som kan kontrolleres i JavaScript hvis filer er lesbare eller skrivbare, noe som gjør det mulig å oppdage brukere i inkognitomodus.

For myke lønnsvegg - som for The New York Times og The Washington Post - som tillater gratis lesing av et begrenset antall artikler per måned, spores antall artikler som leses, ved hjelp av informasjonskapsler. I tilfeller der informasjonskapsler ikke kan brukes, for eksempel inkognitomodus, har publikasjoner tatt for å blokkere inkognitomodus direkte, slik Times gjorde i februar.

G Suite: Tips og triks for forretningsfolk (gratis PDF)

I følge Chrome-utvikleren Paul Irish er denne implementeringen løst, og gjengir i utgangspunktet ubrukelige skript som prøver å oppdage Incognito Mode, og dermed gjøre det mulig å omgå myke lønnsvegger.

Chrome inkognitomodus har vært påviselig i mange år på grunn av implementeringen av FileSystem API. Fra Chrome 76 er dette løst.
Beklager skriptene "oppdage privat modus" der ute. ???? pic.twitter.com/3LWFXQyy7w

- Paul Irish (@paul_irish) 11. juni 2019

Irish bemerker også at "det å bli abonnent på favorittkildene dine til kvalitetsjournalistikk er utrolig oppfylle. Hvis du har råd, oppfordrer jeg deg til å heste inn en håndfull dollar for å abonnere."

Som en høflig påminnelse er registrering for TechRepublic gratis.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du sjekke "Sårbarhet for utvidelse av Chrome-utvidelsen tillatt angripere å stjele 4.6M-brukeres data" og "Løs på veien for feil i Google Chrome slik at ondsinnede nettsteder kan slå tilbake knappen" på TechRepublic.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com