Del 4: Hvorfor Frank Abagnale, sikkerhetsekspert og inspirasjon for hitfilmen Catch Me if You Can, liker blockchain og liker ikke cryptocurrency

Hvorfor Frank Abagnale, inspirasjonen for Catch Me if You Can, misliker cryptocurrency Frank Abagnale, det virkelige temaet til Spielbergs, "Catch Me If You Can", snakker med Karen Roby om cryptocurrency, blockchain, og hvorfor han frykter sikkerhetsfallet fra IOT-enheter.

I del fire av TechRepublics firedeler serie " Mastermind con man behind Catch Me If You Can talks cybersecurity (gratis PDF) ", satte TechRepublics Karen Roby seg sammen med Frank Abagnale, den berømte con mannen snudde FBI Academy instruktør, som inspirerte Leonardo DiCaprio karakter i filmen Catch Me If You Can, for å diskutere hans arbeid på FBIs, blockchain og cryptocurrency.

Mer om cybersecurity

 • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
 • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
 • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
 • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Følgende er et redigert utskrift av intervjuet deres som ble holdt på Louisville Bowman Field Regional Airport.

Mastermind con man bak Catch Me If You Can snakker cybersecurity (gratis PDF) (TechRepublic)

Tanker om cryptocurrency

Frank Abagnale: Jeg ville ikke gjøre noe med cryptocurrency akkurat nå. Vi har FBI stengt 112 børser det siste året for bedrageri. Vi har hatt mange problemer med at folk på internett går inn på cryptocurrency-nettsteder og stjeler alles bitcoin. Det er ikke et skikkelig trygt miljø. Så igjen, dette er som all ny teknologi der folk ser mye penger, og de tar mye risiko, men det har fortsatt mange risikoer forbundet med det. Og som all ny teknologi, vil den sannsynligvis til slutt bli bedre, og det vil være en sikrere måte å bruke cryptocurrency på.

Blockchain: Fremtidens bølge

Frank Abagnale: Og dette kan sies om blockchain. Jeg er en stor fan av blockchain. Jeg tror blockchain er fremtidens bølge. Det er der vi lagrer data for banker og forsikringsselskaper, viktige poster for fylker og byen og så videre. Men det er mange sosiale spørsmål som må jobbes frem.

"Jeg er en stor fan av blockchain. Jeg tror blockchain er fremtidens bølge." Frank Abagnale

For eksempel ville det ikke være noe vitnebeskyttelsesprogram hvis det var blockchain fordi jeg aldri kunne skjule personen fra blockchain. Folk som bytter kjønn og ikke vil at alle noen gang faktisk vet hva deres virkelige sex var, ville det være umulig å gjøre. Så de slags sosiale problemer, og igjen, som all ny teknologi, jobber du gjennom dem, og du finner løsninger for dem. Men jeg har mye mer tro på at blockchain vil gå mye lenger enn cryptocurrency, og cryptocurrency vil ta lang tid å komme sammen og være trygg.

Blockchain: Et jukseark

Eliminering av passord og misbruk av teknologi

Karen Roby: Er det en teknologi du virkelig er spent på eller er det en teknologi du virkelig er redd for som er i horisonten?

Frank Abagnale: Ok, la oss ta begge deler. Jeg er veldig spent på Trusona. Jeg må innrømme at jeg har vært en rådgiver - men på regjeringens vegne til Trusona - i fem år fordi regjeringen var veldig stor på å eliminere passord, og vi endelig kom dit. Det tok litt tid, men vi har nå muligheten til å identifisere noen fra enheten deres med 100% nøyaktighet.

Så vi kan nå eliminere passord, og jeg er en stor, stor tilhenger av å bli kvitt passord. Så jeg tror det sannsynligvis er den største teknologien som har kommet med de siste fem årene.


Frem til nå handler cyber om penger. Det er en økonomisk kriminalitet. Hvis du stjeler data, er data penger, og det er en økonomisk forbrytelse. Men problemet er at vi nå har makten til å stenge noens pacemaker, men vi må være innen 35 meter fra dem, og vi kan få det til. Vi kan slå den av, slik at du kan drepe noen ved å bare gå forbi dem på fortauet. Den teknologien eksisterer i dag.

Actor Leonardo DiCaprio played a character based on Frank Abagnale in the movieCatch Me if You Can.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Skuespiller Leonardo DiCaprio spilte en karakter basert på Frank Abagnale i filmen Catch Me if You Can .

Vi har nå muligheten til å jage et kjøretøy nedover i utdanningen og komme oss opp innenfor 35 fot fra kjøretøyet, og vi vet at typisk kjøretøy har 240 datamaskinkomponenter i bilen, slik at vi kan ta den bilen. Vi kan slå av motoren. Vi kan stenge strømvinduene. Vi kan slå på kollisjonsputen. Vi kan låse personen i bilen. Men igjen, vi er begrenset av avstand. Det som er veldig skummelt for meg er at du om fem år kan gjøre det fra 500 miles away eller 5000 miles away. Det er det som blir skikkelig skummelt. Hvis jeg kunne slå av pacemakeren din og sitte i Russland eller sitte bare 1000 kilometer unna, er det her det blir skummelt.

Så jeg tror dessverre at cyber kommer til å gå fra å være en økonomisk kriminalitet til en mye mer svartere type kriminalitet for attentatformål, for terrorisme, og det er veldig skummelt for meg, og jeg tror vi drar nedover den veien.

Vi har designet mye bra teknologi her i landet, men går aldri til det siste trinnet. Vi sier ikke: "Ok, hvordan vil noen misbruke denne teknologien?"

"Visst i løpet av min levetid vil det ikke være passord." Frank Abagnale

Så du har et apparat i huset ditt, og du snakker med henne, og du sier: "Hva er klokken? Hva er på TV i kveld? Bestill meg dette fra Amazon."

Den stemmen er aktivert. Alt jeg trenger å gjøre er en mindre rykning, og så hører jeg alt du sier i huset ditt. Kameraene du har hjemme - som du ser på eiendommen din når du går bort på iPhone - de er åpne for hackere. Kjøleskapet ditt forteller deg hvor mye melk du har i det, det er en åpen dør for hackere. Samsung TV-en din, fjernkontrollen din - alle disse tingene er hackers drømmer som går i oppfyllelse fordi utviklerne aldri tok det siste steget fordi de er så overbevist om at de trenger avkastning på investeringen.

Åtte ting du bør vite før du lanserer en cybersecurity-karriere (gratis PDF)

Så da jeg gikk med på å jobbe med Trusona, var det den største tingen for meg. Jeg har ikke tenkt å bli involvert i dette med mindre vi tar det til det siste trinnet for å sikre at ingen kan beseire det, og vi vil ikke bare slutte der. Vi må se på det hvert år og si: "Det er noe som kan komme opp som at noen kan gjøre dette med det." Og det er det som må gjøres, men dessverre utvikler vi mye teknologi uten å noen gang gå til det siste trinnet.

Se på enda fjernoverføring. Da den kom ut sa jeg i et intervju, "Det er det dummeste jeg noensinne har hørt at noen bare kunne skanne en sjekk og få umiddelbar kreditt. Hva om jeg bare tar sjekken og deretter kontanter sjekken? Nå skal jeg Vi har fått dobbelt så mye penger. "

De har tydeligvis tapt millioner og millioner av dollar med fjerninnbetaling, og da ble bankene smarte. De satte grenser for det og begynte å kontrollere det. Men de burde ha tenkt på det før de noen gang la det ut på markedet til å begynne med.

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Frank Abagnale snakker med TechRepublic på Louisville Bowman Field flyplass.

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Karen Roby: Hvor er Trusona i utviklingen og dytter den ut?

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Frank Abagnale: Den er ute nå og blir brukt av banker, som begynner å konvertere minibankene sine til å bruke den. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Mange selskaper som Delta Airlines har kontrollert det i to år med sine 80.000 ansatte, og de vil etter hvert flytte det ut til kundebasen. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">De fleste banker vil veterinere ting i et par år internt for å forsikre seg om at de gjør som de sier at de gjør, og at de ikke har noen svakheter ved det. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Aetna startet det for å kommunisere med legene sine, men nå bringer Aetna det ut til deres base av forsikrede kunder. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg tror mange høgskoler og universiteter allerede har konvertert til ingen passord med studentene sine. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg tror det bare er en langsom prosess å få folk til å gå over.

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Og så er selskaper som Microsoft - Trusona er støttet av Microsoft, finansiert av Microsoft - og jeg tror at til slutt hvert spill du spiller, alt du gjør på det i Microsoft, vil være uten passord. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Og det er der den endelige gevinsten er, og vi er på god vei dit, og helt sikkert i min levetid vil det ikke være passord.

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Passordbehandlere: Hvordan og hvorfor bruke dem (gratis PDF)

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Frank Abagnale: For å oppsummere det, spurte noen meg: "Hvorfor ble du så involvert i dette?" Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Og jeg sa: "Virkelig en grunn. Jeg har fem barnebarn, den eldste er en 16 år gammel jente, den yngste er en ett år gammel jente." Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg sa: "Jeg vil at en dag i nærmeste fremtid skal gå inn i bilforhandleren og si:" Jeg vil gjerne kjøpe denne bilen, men jeg vil gjerne finansiere den gjennom en bank. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg ønsker å få den beste renten. "

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">"OK, bare trykk på den appen på telefonen din."

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Det er det. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg trenger ikke si hvor jeg bor. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg trenger ikke å oppgi personnummer eller personlig informasjon om meg overhodet. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Jeg trykker på den appen, og de har alt de trenger og all den informasjonen er med enheten.

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">"Vi designet mye bra teknologi i dette landet, men går aldri til det siste trinnet. Vi sier ikke:" Ok, hvordan vil noen misbruke denne teknologien? "Frank Abagnale

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Så for eksempel lagrer Trusona ingen data. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Så vi vet at hvis noen kommer til Trusona, får de ingenting fordi de ikke lagrer data. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">I fremtiden er det den eneste måten for banken å komme til kundene sine. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Hvis du ringer til kundesenteret, vil de ganske enkelt si til deg: "Sir, har du telefonen din?"

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">"Ja."

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">"Du trykker på appen på telefonen din? OK, hvordan kan jeg hjelpe deg?"

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">De vet at det er deg, så de trenger ikke si til meg: "Hva er de fire siste sifrene i personnummeret ditt, hva er mors mors pikenavn?" Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Alle disse sikkerhetsspørsmålene forsvinner, og det er hovedmålet som hindrer folk i å måtte gi ut sin personlige informasjon.

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Leveres tirsdager og torsdager

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Registrer deg i dag

Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Se også

 • Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Den utrolige livshistorien til Frank Abagnale (TechRepublic) Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag (TechRepublic) Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Frank Abagnale, berømt con man og inspirasjon for Leonardo DiCaprio filmkarakter, tilbyr råd til hackere (TechRepublic) Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Famous con man slått cybersecurity ekspert oppfordrer kredittfrysing (TechRepublic) Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
 • Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Hvordan bli en cybersecurity-proff: Et jukseark (TechRepublic)
 • Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">10 farlige appsårbarheter å passe på (TechRepublic nedlasting) Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Cybersecurity og cyberwar: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard) Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">Online sikkerhet 101: Tips for å beskytte personvernet ditt mot hackere og spioner (ZDNet) Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">
 • Frank Abagnale speaks to TechRepublic at Louisville's Bowman Field airport.

  " data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">De beste passordlederne i 2019 (CNET)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com