Oops! Google endret tilfeldigvis batteriinnstillingene for en haug Android-brukere

Slik installerer du Android 9.0 på Android Pie-kompatible enheter Følg denne videoopplæringen for hvordan du installerer Googles Android Pie (Android 9.0) på kompatible mobile enheter.

Noen Android Pie-brukere var overraskende nylig da en batterisparefunksjon ble slått på eksternt uten deres viten. Det som er enda mer overraskende er at Google sto bak det.

Reddit-brukere i flere tråder begynte å rapportere at batterisparefunksjonen deres var tilfeldig slått på uten at de gjorde det. I en diskusjon om Google Pixel subreddit bekreftet den offisielle Google-kontoen oppførselen, og sa at den var tilfeldig. Her er den fulle responsen:

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Android Police, i en tidlig rapport som siden er oppdatert, teoretiserte innledningsvis at funksjonen muliggjøring kan ha vært en feil. Siden Android Pie for øyeblikket bare er tilgjengelig for et utvalg antall enheter - spesielt Pixel-serien fra Google - kom de fleste av de tidlige rapportene fra eiere av disse enhetene som postet på meldingstavler og på sosiale medier.

Batterisparing er en nyttig funksjon som kan hjelpe deg med å forhindre at telefonen dør når den kommer på et lavt batterinivå. Det gjør det imidlertid ved å begrense noen av de mer batterisultne funksjonene på enheten.

Som bemerket av Android Police, kan batterisparing stilles til å slå på når telefonen når en viss batteriprosent, og den terskelen kan endres av brukeren. I utilsiktet utrulling så det ut til at Google hadde endret terskelen for mange Android Pie-brukere til et høyt tall, som 99%.

Mens mange moderne smarttelefoner er avhengige av bakgrunnsapp-oppdateringer og lignende, kan Googles mulighet til å skyve store endringer som dette eksternt være relevant for noen brukere som en mulig invasjon av personvern.

På tidspunktet for denne publikasjonen hadde Google ikke svart på en forespørsel om kommentar.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Noen brukere av Android Pie fikk batterisparingsfunksjonen aktivert eksternt av Google, som hevdet den testet batterisparende funksjoner.
  • Googles endringer i eksterne innstillinger kan angripe noen brukere som en mulig invasjon av personvern.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com