Bare 14% av virksomhetene har implementert selv de mest grunnleggende nettbaserte sikkerhetsmetodene

Hvordan AI, IoT og big data vil forme fremtiden for cybersecurity Det er flere tilkoblede enheter enn mennesker på planeten, sier IBMs sikkerhetsdirektør Caleb Barlow. Vi må endre tankene våre nå om hvordan vi administrerer enhetssikkerhet.

I følge en rapport fra 2018 fra sikkerhetsselskapet Symantec økte antallet Internet of Things (IoT) angrep fra omtrent 6000 i 2016 til mer enn 50 000 i 2017, noe som betyr en økning på 600% på bare ett år. IoT-enheter er i økende grad den valgte angrepsvektoren for nettkriminelle over hele verden. IoT er spesielt populært for ransomware-angrep og illegale cryptocurrency-gruvearbeidere.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Etter hvert som mobile og IoT-enheter blir mer og mer viktige for den generelle suksessen til moderne virksomhet, blir de iboende sikkerhetssårbarhetene de bringer til informasjonsteknologiske infrastrukturer mer akutte - og farligere. Den entusiastiske, og litt uvøren, omfavnelsen av BYOD-mobile og IoT-enheter fra så mange virksomheter, som alle håper å dra nytte av den ansattes mobile produktivitet, kan ha vidtrekkende og kostbare sikkerhetsmessige konsekvenser for oss alle.

(Tech Pro Research)

Sikre IoT

I følge Verizons Mobile Security Index 2018, sa bare 14% av de responderende organisasjonene at de hadde implementert selv den mest grunnleggende nettbaserte sikkerhetspraksisen, med forbløffende 32% av disse IT-fagfolk som innrømmer at deres organisasjon ofrer mobilsikkerhet for å forbedre forretningsytelsen regelmessig . At den generelle slappe holdningen til cybersecurity går langs veien til å forklare hvorfor IoT-angrep har pigget 600% på ett år.

SE: Spesiell rapport: Sensorvirksomhet: IoT, ML og big data (gratis TechRepublic PDF)

Bedrifter, uavhengig av størrelse eller teknisk raffinement, har ikke råd til å fortsette å behandle cybersikkerhet, spesielt med tanke på IoT, som en ettertanke. I tillegg til de åpenbare kostnadene ved tapt produktivitet fra nedetid av systemet, er det et betydelig potensiale for bøter og bøter som følge av datatap og brudd på personvernforskrifter. Enten du liker det eller ikke, cybersecurity må være en viktig og integrert del av din strategiske plan.

For å kunne implementere en IoT sikkerhetsplan krever samarbeid og deltakelse fra hvert medlem av en organisasjon. Unntak er sårbarheter. TechRepublic premium søsterside, Tech Pro Research, tilbyr en ferdiglagd Internet of Things-policy som bedriften kan bruke for å utvikle sin egen omfattende IoT-sikkerhetsstrategi.

Dagene med å kutte sikkerhetshjørner av hensyn til et lite mål på økt produktivitet er over. Risikoen for dårlig IoT-policy - både for organisasjonen din og for enhver organisasjon du gjør forretninger med - er altfor stor til at den uvøren tanken kan fortsette.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Les også ...

  • 80% av IT-bedriftsledere mener ansatte trenger mobile enheter for å gjøre jobben sin (TechRepublic)
  • BYOD-ledelse gir opptil 40% til kostnadene for bedriftsmobilprogrammer (TechRepublic)
  • Regnskapspolitikk for mobilenheter (Tech Pro Research)
  • IoT-enheter er en enterprise sikkerhetsbombe (ZDNet)

Dine tanker

Har du en formell IoT-policy for organisasjonen din? Del råd og meninger med jevnaldrende på TechRepublic i diskusjonstråden nedenfor.

Bilde: iStock / Rick_Jo

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com