Ny sikkerhetssertifisering kan gjøre det lettere for bedrifter å komme i gang med IoT

Hvordan AI, IoT og big data vil forme fremtiden for cybersecurity Det er flere tilkoblede enheter enn mennesker på planeten, sier IBMs sikkerhetsdirektør Caleb Barlow. Vi må endre tankene våre nå om hvordan vi administrerer enhetssikkerhet.

CTIAs Cybersecurity Certification Program for Internet of Things (IoT) -enheter, kunngjort i en fersk pressemelding, har som mål å bidra til å forenkle sikkerheten for mobiltilkoblede IoT-enheter. Programmet kan ytterligere beskytte forbruker- og trådløs infrastruktur, og samtidig skape et enda mer stabilt fundament for smarte byer, heter det i utgivelsen.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Som det fremgår av pressemeldingen, er CTIAs program det første i sitt slag som er utviklet i samarbeid med store mobiloperatører, inkludert AT&T, Verizon, T-Mobile og Sprint. Ved å standardisere beste praksis for sikkerhet, kan programmet gjøre det lettere for bedrifter og forbrukere å begynne å jobbe med IoT, uten å bekymre seg for så mange potensielle trusler det kan utgjøre.

"Amerikas trådløse industri har lenge vært ledende innen beste praksis innen cybersikkerhet, og å etablere et industriledet cybersecurity-sertifiseringsprogram for IoT-enheter er et stort skritt i å bygge et pålitelig, sikkert trådløst økosystem for tingenes internett, " sa Tom Sawanobori, CTIA senior visepresident og CTO, i pressemeldingen. "IoT Cybersecurity Certification Program utnytter CTIAs nettverk av autoriserte laboratorier og reflekterer vårt engasjement for å sikre nettverk og enheter i en stadig mer tilkoblet trådløs verden."

Sertifiseringsprogrammets kriterier ble laget av ledende trådløse operatører, sikkerhetseksperter, teknologiselskaper og testlaboratorier, sa utgivelsen, og var basert på sikkerhetsinformasjon fra National Telecommunications and Information Administration (NTIA) og National Institute of Standards and Technology (NIST ).

De nye standardene kan også hjelpe med bruk og skalerbarhet av IoT når det gjelder utvidelse av fremtidige 5G-nettverk.

"Å designe for sikkerhet fra begynnelsen er et kritisk element i 5G-nettverk, og i forlengelse av dette IoT. CTIAs sertifiseringsprogram vil bygge videre på industriens innsats på dette området, og dermed sikre at påliteligheten til IoT-enheter og nettverkene er godt etablert. Dette vil være kritisk for å drive forbrukernes adopsjon og tillit og muliggjøre den massive IoT-veksten som er spådd, og for å gjøre det mulig for vertikaler å trives i fremtiden. " Mike Murphy, CTO for Nokia Nord-Amerika, sa det i pressemeldingen.

CTIAs sertifiseringsprogram vil begynne å godta enheter i oktober 2018.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Trådløs bransjeforening CTIA opprettet et Cybersecurity Certification Program som implementerer sikkerhetsinnsats i IoT-enheter fra grunnen av.
  • CTIA IoT-programmet har som mål å beskytte forbruker- og trådløs infrastruktur, samtidig som den gir et solid grunnlag for stigende smarte byer.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com