Microsoft 365 tilbyr strammere sikkerhetskontroller og personvernkontroller

Microsoft gir grønt lys til sterkere Windows-sikkerhet TechRepublics Brandon Vigliarolo forklarer Microsofts unike metode for å varsle Windows-brukere om kritiske brudd på operativsystemet.

Microsoft 365 tilbyr organisasjoner en blandet pakke som ikke bare inkluderer Windows 10 og Office 365, men også en Enterprise Mobility and Security (EMS) -plattform. Med EMS kan selskaper administrere sine mobile enheter, sikre data og dokumenter og undersøke avanserte trusler og andre farer. Nå øker Microsoft sikkerhets- og personvernalternativene som er tilgjengelige for Microsoft 365-kunder. I et blogginnlegg på tirsdag kunngjorde selskapet nye kontroller som kommer til Microsoft 365 E5 og nylig introduserte funksjoner som kundene nå kan få tilgang til.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Med Office 365 Advanced Message Encryption vil Microsoft 365-kunder ha flere kontroller som de automatisk kan utløpe eller deaktivere tilgang til krypterte e-poster som deles eksternt. Ved hjelp av en sikker nettportal vil du kunne kryptere og utløpe en melding etter en viss tid, for eksempel 30 dager, i henhold til dine egne retningslinjer for overholdelse.

Ved å bruke nye kontroller av dataundersøkelser kan brukere undersøke spesifikke sikkerhetsproblemer, for eksempel datalekkasje eller phishing-angrep. I tilfelle av en datalekkasje, vil du kunne starte en undersøkelse for å finne ut hvilket innhold og hvilke personer som ble berørt, og slette eventuelle e-postmeldinger med konfidensiell lekker informasjon. Disse nye kontrollene er for øyeblikket i offentlig forhåndsvisningsmodus for testing.

Microsoft Teams tilbyr en måte for ansatte å samarbeide med hverandre via chats, møter og webkonferanser. Microsoft legger til kontroller for å hjelpe deg med å beskytte sensitiv informasjon fra å bli utilsiktet delt eller lekket. Siden senere i år, vil en funksjon som heter Secure Private Channels lar deg kontrollere hvilke teammedlemmer som kan se en viss samtale eller innhold i en spesifikk Team-kanal. Kommer snart vil informasjonshindringer gjøre det mulig å begrense hvilke teammedlemmer som kan kommunisere og samarbeide med hverandre.

Først kunngjort i januar, kan den nye funksjonen Advanced eDiscovery som nå er tilgjengelig, hjelpe deg med å oppbevare, søke og gjennomgå data hvis du trenger å undersøke spesifikke problemer, for eksempel brudd på intern politikk eller brudd på GDPR eller annen ekstern regulering. I et eksempel gitt av Microsoft, si at en ansatt har delt sensitiv informasjon eksternt for sin økonomiske gevinst. Du kan administrere etterforskningen din ved å velge forvaringspersonell relatert til denne saken, velge datakilder for det berørte innholdet og kommunisere med forvaringsdepartementet og berørte ansatte. Du kan søke etter og sammenstille berørte data, alt i et forsøk på å spore og dokumentere undersøkelsen din.

Endelig har Microsoft forbedret Compliance Manager-verktøyet, som kunder kan bruke for å sikre at data og innhold oppfyller spesifikke retningslinjer og forskrifter. Du kan lage dine egne vurderinger for å måle dataene dine mot forskjellige standarder og forskrifter. Ved å bruke de nye Multi-Geo Capabilities, kan vurderingene dine nå inkludere Office 365-innhold som er lagret i ro i SharePoint Online og Office 365 Groups, så vel som i Exchange Online og OneDrive.

For mer, sjekk ut oppdateringen av Windows 10. mai 2019: Alt du trenger å vite på TechRepublic.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com