Indiana IoT Lab-grunnlegger: Hvorfor IoT-initiativer trenger cybersikkerhet innebygd fra starten

Hvorfor cybersecurity må bygges inn i IoT-initiativ fra starten av IoT øker risikoen for nettangrep. Her er hva selskaper må gjøre for å holde seg trygge, ifølge John Wechsler, grunnlegger av Indiana IoT Lab.

John Wechsler, grunnleggeren av Indiana IoT Lab, satte seg sammen med TechRepublics Alison DeNisco Rayome på laboratoriet i Fishers, Indiana, for å diskutere viktigheten av cybersikkerhet i en utviklende Internet of Things (IoT) verden. Du kan se videoen over, eller lese utskriften nedenfor.

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

John Wechsler: En av tingene med IoT som er virkelig unike, er antall tilgangspunkter i et eksisterende nettverk. Så når du ser på å ha innebygde sensorer og kontroller og tilgangspunkter i et nettverk, i IoT er det eksponentielt mer enn noe tradisjonelt nettverk. Så cybersecurity og sikkerhetsprotokoller blir stadig viktigere, og de er viktige for IoT-utvikling. Hvis du ikke baker nettbasert sikkerhet i IoT-utviklingsplanene dine, gjør du sannsynligvis ikke det riktig.

Dette er et område som er høyt spesialisert. Det utvikler seg veldig raskt. Viktigheten av å ha en erfaren fagperson er sannsynligvis aldri mer kjent enn med IoT. Så jeg tror noe av det viktigste er å få en god utvikler av nettbasert sikkerhet eller ha en konsulent som du kan ta med for å hjelpe deg gjennom denne prosessen når du utvikler din egen beste praksis. Men det er veldig viktig å ikke prøve å gjøre opp selv når du går sammen. Dette er ikke noe du bare Google svarer på og finner ut av. Du trenger virkelig egen kompetanse internt for å gjøre dette ordentlig.

Jeg tror at når du ser på noen av de største feilene, er det relatert til selskaper som bare ikke foretok de riktige protokollene. De tok enten ikke det på alvor, eller de trodde de kunne gjøre det selv. Innsatsen er veldig høy. Hvis du gjør dette galt, kommer du til å havne i en meget høy profil av brudd, eller du kan åpne for fysiske steder for å skade deg, hvis du har tilgang til kontroller og den slags ting. Så jeg tror det er veldig viktig å forstå hva du vet og hva du ikke vet. Hold deg til hva du er god på, men ta med eksperter på områder der du trenger det. Jeg tror cybersecurity er en av disse.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com