Hvis du nøler med å ta i bruk en passordbehandler, kan Remembear være riktig for deg

Har du aldri brukt passordbehandling? Slik kommer du i gang Du har sikkert hørt at du skal bruke lange, sammensatte passord og bruke en passordbehandling for å holde rede på dem. Men hvordan passordledere jobber? Her er en rask forklaring.

Hvis du er en mobil bruker, har du sannsynligvis hørt om Tunnelbear - det finurlige VPN-verktøyet som hjalp til med å gjøre bruk av en mobil VPN-klient noe alle kunne føle seg komfortable med. Vel, produsentene av det brukervennlige verktøyet har gitt ut enda et verktøy som kan finne fordel hos de med ambisjoner om mindre enn elite med sine mobile enheter. Dette verktøyet er en passordbehandling som heter Remembear.

Denne nye passordbehandleren, som har den samme følelsen av kvisete som søsken, gjør det å bruke et slikt verktøy så enkelt som mulig. Faktisk, alle du kjenner - sluttbrukere, venner, familie osv. - som har nektet å endelig adoptere en passordbehandler, vil ha vanskelig for å riste denne applikasjonen.

SE: Passordhåndteringspolicy (Tech Pro Research)

Det er to versjoner av Remembear: En gratis og betalt versjon. Gratisversjonen synkroniseres ikke på tvers av enheter, via nettskyen, mens den betalte versjonen lar deg installere Remembear på så mange enheter du trenger, mens du holder passordene synkroniserte. Den betalte versjonen som er tilgjengelig for Android, iOS, Windows og macOS (dessverre er det ingen Linux-port) er $ 3, 00 per måned. Heldigvis tilbyr selskapet en 30-dagers prøveperiode, slik at du kan se hvor bra appen og tjenesten fungerer, for å finne ut om abonnementsgebyret på 36, 00 dollar per år er verdt det.

La oss installere Remembear og se hvor enkelt det er å bruke. Jeg skal demonstrere på Android-plattformen.

Installasjon

Installasjonen av Remembear er ganske enkel. Bare følg disse trinnene:

  1. Åpne Google Play Store på Android-enheten din
  2. Søk etter Remembear
  3. Finn og trykk på oppføringen fra Tunnelbear, Inc
  4. Trykk på Installer
  5. La installasjonen fullføre

Og det er alt du trenger for installasjonen. Du finner et appikon på startskjermen og App-skuffen. Trykk for å starte.

bruk

Når du kjører Remembear første gang, blir du møtt med en skjerm som ber deg starte en 30-dagers prøveperiode ( figur A ).

Figur A

Guiden Remembear første kjøring.

Hvis du allerede har en konto, trykk på JEG HAR ALT KONTO. Når du trykker på knappen for 30-dagers prøveperiode, vil den åpne Google Play Store, hvor du kan avtale å abonnere. Når du har godtatt abonnementet, må du sette opp Remembear. Det første det vil spørre er en e-postadresse for en konto ( figur B ).

Figur B

Setter opp Remembear-kontoen din.

Deretter oppretter du et hovedpassord. I neste skjermbilde kan du sette opp Remembear Autofill. Hvis du ikke vil bruke autofyllfunksjonen, klikker du Hopp over dette nå. Du kan alltid gå tilbake og konfigurere dette senere.

Du vil bli sendt en e-post til adressen som nå er tilknyttet kontoen din. Denne e-posten vil inneholde en lenke du kan bruke til å laste ned og installere Remembear på andre enheter. Du trenger ikke gjøre dette nå. Du trenger faktisk ikke å gjøre det i det hele tatt. Vær oppmerksom på at det er en Remembear desktop-app for macOS og Windows samt en nettleserutvidelse for Firefox, Chrome og Safari. Den ene påminnelsen om nettleserutvidelsen er at den ikke fungerer som en frittstående. Med andre ord, du må installere skrivebordsappen for å bruke utvidelsen. Dessverre inkluderer ikke Remembear et webgrensesnitt som kan brukes på hvilken som helst datamaskin, i alle fall ikke uten å ha installert både desktop-appen og nettleserutvidelsen.

Deretter må du forberede et sikkerhetskopieringssett. Dette settet inneholder en ny enhetsnøkkel, e-postadresse og hovedpassord. Du har allerede din e-postadresse og hovedpassord, så alt du trenger å gjøre er å kopiere den nye enhetsnøkkelen (presentert for deg i neste skjermbilde - figur C ) for å sikre deg.

Figur C

Kopier ned enhetsnøkkelen.

Skulle du glemme hovedpassordet ditt, er dette "sikkerhetskopieringssettet" den eneste måten å gjenopprette dataene som er lagret i Remembear.

Og det er det. Minne er satt opp og klar til å gå. Når du blir bedt om det, skriver du inn hovedpassordet, så finner du deg selv i Remembear-hovedvinduet. Heldigvis hadde utviklerne framsyn for å ikke tillate skjermbilder fra appen. Dette gjøres åpenbart av sikkerhetsmessige årsaker.

For å opprette et nytt passord, trykk på + -knappen og velg enten Kredittkort eller Logg inn. Fyll ut detaljene for begge, og klikk avmerkingen for å lagre. Remembear kan også generere nye passord samt måle passordstyrke, som er en fin måte å begynne å trene brukerne på å jobbe med sterkere passord. Faktisk har Remembear en av de mest nyttige passordgeneratorene jeg noen gang har brukt. Du kan definere lengden på det nødvendige passordet, så vel som antall sifre, koder og symboler som kreves - alt i et brukervennlig grensesnitt.

Det er alt som er å bruke denne appen. Påminnelse krever ikke noe utover den nødvendige informasjonen for innlogging (e-post eller brukernavn, passord, url og eventuelle merknader du måtte ønske). Denne enkelheten er det som gjør at Remembear er et så godt alternativ for brukere som har vært nølende med å ta i bruk en passordbehandling.

Avslutte abonnement

Hvis du etter å ha brukt 30-dagers prøveperiode bestemmer at Remembear ikke er noe for deg, kan du avbryte abonnementet med følgende trinn:

  1. Åpne Google Play Store på enheten din
  2. Trykk på menyknappen i øvre venstre hjørne
  3. Trykk på Abonnementer
  4. Trykk på Husk oppføringen
  5. Trykk på Avbryt abonnement

En vennlig passordbehandler

Hvis du administrerer sluttbrukere som har nektet å bruke en passordbehandler, kan Remembear godt være appen som endelig får dem til å kapitulere. Med akkurat den rette kombinasjonen av enkelhet og brukervennlighet, gjør Remembear ved å bruke en passordbehandling noe alle uansett ferdigheter kan mestre.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com