Slik tørker du av USB-stasjonen før du kaster den

Slik krypterer du en USB-flash-enhet med GNOME-disker Hvis du bruker Linux, og leter etter en enkel metode for å kryptere data på USB-stasjonene dine, har Jack Wallen dekket deg. Ved hjelp av GNOME-disker er denne prosessen veldig enkel.

Brukere av USB-stasjoner må utvise forsiktighet når de kaster eller resirkulerer disse enhetene, ifølge en undersøkelse fra onsdag fra Comparitech. Forskere ved University of Hertfordshire kjøpte 200 brukte USB-flash-stasjoner - halvparten fra USA, halvparten fra Storbritannia - for å bestemme hvor sikkert data på stasjonen ble lagret før de ble kastet. Rundt 68% av stasjoner hentet fra USA og 67% hentet i Storbritannia inneholdt fremdeles data fra tidligere brukere, viser rapporten.

Identiteten til den forrige eieren av stasjonene kan bestemmes for 20% av stasjonene fra USA og 22% av stasjonene fra Storbritannia. Totalt ser det ut til at 20 stasjoner ikke har gjort noe forsøk på å slette data, hvorav 19 stammer fra Storbritannia. Seks av stasjonene fra USA kunne ikke nås.

Beste fremgangsmåter for USB-stasjoner

Det er veldig enkelt å miste en USB-stasjon. Enten den faller ut av lommen, fraværende er tilkoblet en datamaskin eller blir sveipt av noen med klissete fingre, er risikoen for dataene dine ganske stor. På grunn av dette er kryptering av stasjonen det beste forsvaret for å forhindre datatyveri - og beskytte stasjoner som er beregnet på videresalg, da kryptert data nødvendigvis ikke kan leses av den nye eieren.

I tillegg må du ikke koble til tilfeldige USB-stasjoner du finner på gaten.

Slik tørker du av en USB-stasjon

For Linux og Mac OS X kan du overskrive hele enheten med tilfeldige data ved å bruke denne kommandoen fra terminalen:

 dd if = / dev / urandom av = / dev / sdX bs = 1M 

Du ønsker å erstatte / dev / sdX med den faktiske IDen til stasjonen. Vær nøye med å spesifisere riktig stasjon, for å unngå å overskrive feil stasjon utilsiktet. Mer enn ett pass er ikke nødvendig, da dette ikke er magnetiske medier, som en tradisjonell tallerkenharddisk.

Når denne oppgaven er fullført, bruk lagringsbehandleren for operativsystemet ditt til å formatere stasjonen for å opprette et nytt filsystem, noe som gjør stasjonen brukbar igjen. Formatering av en stasjon sletter ikke i seg selv data fra en stasjon.

Gå til "Denne PCen" på Windows 10 og høyreklikk på stasjonen du vil slette på en sikker måte. Klikk på "Format ..." og fjern merket for "Quick Format" -boksen, og klikk på Start.

Vent, hvem selger faktisk brukte USB-stasjoner?

Tatt i betraktning at USB-flash-stasjoner ofte blir gitt bort som (underwhelming) begivenheter swag på teknologikonferanser, har de blitt tilstrekkelig kommunisert til det punktet at det ikke er verdt å prøve å selge dem. I utgangspunktet er det ikke poenget - enhver kassert USB-stasjon skal ha dataene på den forsvarlig fjernet. For å låne et talepunkt fra miljøgrupper, "er det ingen 'bort' å kaste noe på."

Hvis du vil ha beste fremgangsmåter for å slette andre typer stasjoner, kan du sjekke ut Diskutveksling og data-rettsmedisiner: Å skille myte fra vitenskap og slette SSD-er: Sikkerhet er et problem.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com