Slik bruker du verktøyene Enpass passordrevisjon

Hvordan bruke Enpass Password Audit-verktøyene Hvis Enpass er den valgte passordbehandleren din, er det tre nyttige revisjonsverktøy du bør bruke. Jack Wallen forklarer.

Passordbehandleren din er din beste digitale venn. Du bruker en passordbehandling, ikke sant? Hvis ikke, installer en og begynn å bruke den umiddelbart.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Hvis du bruker et, og det hender det er Enpass, har du noen fingre for deg noen ekstra verktøy som kan bidra til å gjøre passordene dine enda sterkere. Disse verktøyene er under passordrevisjonen i venstre navigasjon. Disse verktøyene lar deg avdekke svake, identiske og gamle passord. Selv om disse revisjonsverktøyene ikke automatisk endrer passord for deg, gjør de en god jobb med å illustrere svakhetene med passord.

Bruke Enpass revisjonsverktøy

Å bruke Enpass-revisjonsverktøy er enkelt. Åpne Enpass og klikk deretter på den svake oppføringen under Passordrevisjon. Dette vil liste opp hvert passord du har lagret, og som faller inn under kategorien Very Poor. Hver gang du ser et passord oppført som sådan, bør det endres umiddelbart. Ikke glem, du endrer ikke bare passordet i Enpass, men også tjenesten eller kontoen som passordet brukes til. Det gjør ikke noe bra hvis du bare endrer det i Enpass. I noen tilfeller (for eksempel mine) har jeg selvfølgelig mange lagrede passord fra gamle servere og tjenester som brukes til testing, oppføringer, som alle bør slettes fra Enpass.

Når du har endret alle de veldig dårlige passordene, klikker du på den identiske oppføringen og løser disse problemene (både for tjenesten / kontoen og Enpass). Gjør det samme for den tre til seks måneder gamle oppføringen, som, med mindre du ofte endrer passord, sannsynligvis vil kreve enda mer tid å løse).

Etter at du har tatt vare på alle disse tilsynene, kan du være trygg på at passordene dine er betydelig sterkere. Dette vil ta betydelig arbeid (siden du sannsynligvis trenger å gå gjennom mange endringer i kontopassordet), men den ekstra sikkerheten er verdt både din tid og krefter.

Ikke unnlater disse revisjonsverktøyene, fordi de er der for en god grunn.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com