Slik oppgraderer du firmware på Logitech-dongelen din

Slik oppgraderer du firmware på Logitech-dongelen din. Ikke la Logitech-donglene forbli sårbare. Oppgrader firmware og vær trygg.

Du har kanskje hørt at det er funnet at visse trådløse Logitech-dongler inneholder kapringsfeil. Hva betyr dette? Det betyr at hvis din dongle er en av de det gjelder, kan hvert tastetrykk overvåkes eksternt. Denne sårbarheten kan til og med gjøre at angripere kan injisere tastetrykk til et trådløst tastatur. Stol på meg når jeg sier at du ikke vil ha det.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Donglene det gjelder er Logitech Unifying Dongles. Du kan fortelle om du har en slik dongle hvis det er en liten oransje stjerne trykt på den svarte plastenden. Hvis du har en slik dongle, vil du ønske å oppgradere fastvaren umiddelbart. Hvordan gjør du det?

Heldigvis har Logitech et programvare tilgjengelig som vil gjøre susen.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned programvaren til plattformen din (dessverre, den er bare tilgjengelig for macOS og Windows, så Linux-brukere er ute av hell), pakke ut programvaren, koble til dongelen din, kjører programvaren og la den gjøre det ting.

Windows 10-sikkerhet: En guide for bedriftsledere (TechRepublic Premium)

Den ene advarselen er å finne firmware-oppdatereren. Den beste metoden er å gå til Logitechs støtteside og søke etter "Logitech Unifying Receiver Update." Du bør finne en artikkel med samme navn, som inkluderer nedlastingslenker for både macOS og Windows.

Når du har lastet ned programvaren, pakker du den ut og kjører den. Du blir bedt om å klikke på Fortsett. Gjør det, og programvaren vil sjekke fastvaren på dongelen din. Hvis du trenger en oppgradering, blir du bedt om å installere den, ellers vil du se at dongles firmware er oppdatert. Jeg anbefaler at du gjør dette for hver Logitech-dongle du bruker - ikke bare Unifying-versjonen.

Og det er alt som er for å oppgradere firmware på Logitech-donglene. Ikke la dette gli ved veikanten. Det siste du trenger er å ha sårbar maskinvare koblet til enhetene dine. Oppgrader og vær trygg.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com