Hvordan være trygg mot Super Bowl-relaterte cybersikkerhetsrisikoer

Super Bowl 53 er klar til å lage historiske datahistorier. Fans på Mercedes-Benz Stadium vil trolig toppe Super Bowl-databrukene når New England Patriots går head-to-head med Los Angeles Rams.

Som en hvilken som helst større hendelse, kan Super Bowl 53 generere en rekke cybersecurity-risikoer som prøver å utnytte hypen og utnytte mangelen på brukerbevissthet om hvordan de kan drive sikker online oppførsel.

Mer om cybersecurity

 • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
 • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
 • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
 • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

En slik risiko innebærer forfalskede billetter. Vær mistenksom overfor tilbud eller billettpriser, som virker for gode til å være sanne. Hold deg til offisielle billettkilder hvis du planlegger å delta på spillet (sørg for at nettadressen til nettstedet du kjøper fra er legitim og at den bruker kryptering, noe som betyr at den er forhåndsinnstilt av https). Bruk alltid en sporbar betalingsmåte, for eksempel et kredittkort - betal aldri kontanter.

En annen potensiell trussel involverer ondsinnede individer som sender e-post eller tekstmeldinger med lenker til falske nettsteder, som hevder å streame Super Bowl gratis (eller en latterlig lav kostnad). Du kan også komme over slike lenker på nettet hvis du søker etter dem. Disse nettstedene kan samle inn konfidensiell informasjon eller installere skadelig programvare på enheten din, så unngår mistenkelige steder; bruk pålitelige kilder.

Super Bowl sikkerhetsrisiko

Jeg snakket videre om sikkerhetsrisikoer i Super Bowl med Tom Kellermann, Chief Cybersecurity Officer hos Carbon Black.

Scott Matteson: Hva er noen av de største sikkerhetsrisikoen forbundet med Super Bowl?

Tom Kellermann: De største sikkerhetsrisikoen knyttet til Super Bowl er målretting mot spillwebbene og sosiale medier til NFL-teamkontoer. Begge disse målene kan brukes som vannhull, enten cyberkriminelle kompromitterer spillsidene i pausen, eller kompromitterer NFLs nettsteder under storspillet ettersom millioner av seere streamer Super Bowl i sanntid. Angrep på vannhull er målrettede angrep designet for å kompromittere bestemte brukere ved å infisere nettsteder de vanligvis besøker og lokke dem til et skadelig sted.

Scott Matteson: Hva er de beste tipsene dine for deltakere for å beskytte seg frem til og under spillet?

Tom Kellermann: Hvis du deltar på Super Bowl i Atlanta, ikke bruk offentlig Wi-Fi på noen måte. Du bør også oppdatere alle enhetene dine og minimere bruken av kredittkortkjøp i området. Sørg for å deaktivere Bluetooth også.

For fans som kanskje ikke deltar på Super Bowl, er det viktig å unngå å svare på e-postmeldinger eller tekstmeldinger tilknyttet storspillet, lagkontoer eller gruppespill på nettet, da disse korrespondansene kan lokke deg til svindel.

Scott Matteson: Hva er den beste måten å unngå spearphishing e-post?

Tom Kellermann: Det er tre enkle trinn som må tas for å unngå å bli offer for spearphishing-e-poster:

  1. Bruk alltid Mozilla Firefox som nettleser. Det er som en skuddsikker forstad.
  2. Klipp ut og lim inn alle lenker fra e-post og tekstmeldinger i nettleseren din, spesielt når kommunikasjonen ber om informasjonen din.
  3. Før du klikker på den lenken i nettleseren din, må du ta hensyn til e-post- eller tekstmeldingsteksten - husk å sjekke overskriftene. "Svaret på" og returveien må lese den samme. Hvis de ikke er det, har du med en falsk e-post.

  Scott Matteson: Hvem er det hackere som er mest målrettet mot?

  Tom Kellermann: Hackere er først og fremst rettet mot fans av NFL-lag, så vel som online spillmiljøet for øvrig. I tillegg, siden nettkriminelle skjønner at de fleste amerikanere vil se på Super Bowl, betyr det at færre fagfolk innen cybersikkerhet vil gjøre jobben sin, så årvåkenheten senkes. Det er en stor sosial begivenhet i nasjonen, så det skaper en stor mulighet for nettkriminelle.

  Scott Matteson: Hvordan kan du se en svindel Super Bowl-e-post?

  Tom Kellermann: Tre måter:

  • Evaluer "feltet": Ofte vil du med phishing-e-poster se dårlig grammatikk, feilstavede ord og uortodokse nettadresser. Sørg for å gjøre en kort sjekk for å sikre at avsenderens domene og e-postadresse er nøyaktige og kjent for deg.
  • Kjenne "skuespillet": Eventuelle forespørsler om personlig eller økonomisk informasjon bør ses med ekstrem forsiktighet. Vær på vakt for alle ekstraordinære forespørsler i e-post. En enkel telefonsamtale eller pop-in til den antatte forespørselens kontor kan gå langt i å redusere risikoen.
  • Se opp for "avskjæringer": Ikke last ned et vedlegg fra andre enn en bekreftet, pålitelig kilde. Angripere vil ofte bruke lenker inne i vedlegg for å målrette ofre. Hvis du får en uventet e-post fra banken din, en leverandør eller til og med en venn, er det nødvendig med litt ekstra innsikt og bekreftelse.

  Stream Super Bowl LIII, inkludert halvtidsvisningen, live søndag 3. februar 2019 klokka 18.00 ET / 15.00 PT med CBS All Access og på CBS Sports.

  Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

  Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

  Registrer deg i dag

  © Copyright 2021 | pepebotifarra.com