Slik sikrer du en blockchain: 3 ting virksomhetsledere trenger å vite

Blockchain-implementering: Topp sikkerhetsrisiko for bedriften På RSA 2019 forklarte Charles Henderson fra IBM X-Force Red cybersikkerhetsutfordringene som er involvert i å bringe blockchain til bedriften.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Bedriftsledere på tvers av bransjer undersøker hvordan de skal utnytte fordelene ved blockchain-teknologier, men sikkerhet er fortsatt et viktig spørsmål, ifølge en fersk rapport fra World Economic Forum (WEF).

Adopsjon av Blockchain øker jevnlig, ifølge Gartner-forskningen, og flytter fra omtrent 1% av organisasjonene som driver produktpiloter til 3, 3% det siste året. Mens blockchain kan tilby flere sikkerhetsfordeler, inkludert kryptografi, uforanderlighet og desentralisering, sliter fortsatt virksomhetsledere med spørsmål rundt de beste tekniske tilnærmingene til teknologien, og hvordan angripere kan kompromittere den, bemerket WEF-rapporten.

Hvordan blockchain vil forstyrre virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Her er tre viktige faktorer virksomhetsledere må vurdere når det gjelder å sikre blockchain:

1. Sikkerhet er ikke bare et teknisk problem, det er et lederproblem

Mens organisasjoner i økende grad forstår viktigheten av cybersikkerhet i den digitale tidsalderen, mangler fortsatt mange selskaper en cybersecurity-leder, noe som indikerer at det ikke anses som en viktig forretningsfunksjon, konstaterte rapporten.

Tips til ledere:

2. Utnyttelse er ikke bare et resultat av angriperfunksjoner, men også av utviklerfeil

Mens nettkriminelle er i stand til å sette i gang stadig mer sofistikerte angrep, skyldes de vanligste utnyttelsene fra en organisasjons manglende forståelse og gjennomføring av effektive sikkerhetstiltak, bemerket rapporten.

Tips til ledere:

3. Mens angripere går på akkord med en blockchain selv, utnytter de oftere konfigurasjonen av teknologien som utnytter en blockchain

I tråd med det ovennevnte prøver angripere oftest å kompromittere menneskelig feil i utplasseringen av blockchain, i stedet for selve blockchain, for å få mest mulig smell for pengene sine, ifølge rapporten.

Tips til ledere:

"Effektiv sikkerhetsledelse kan være vanskelig, men det er oppnåelig, " uttalte rapporten. "Som leder kan du, hvis du kan dele opp sikkerhetsutfordringen i kjernekomponentene, bygge ut en handlingsplan for å løse rotproblemene. Blockchain-teknologier er revolusjonerende på mange måter, men det enkle faktum at blockchain er annerledes trenger ikke krever et helt nytt sikkerhetsparadigme. "

For mer, sjekk ut hva CIO-er trenger å vite om å komme i gang med blockchain på TechRepublic.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com