Slik forbedrer du IoT-sikkerhet i bedriften: 5 tips

Topp 5 beste praksis for IoT-sikkerhet Det er millioner av IoT-enheter der ute, og sikkerhetspraksis kan være ganske inkonsekvent. Her er fem ting ditt selskap trenger å gjøre for å sikre IoT.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Hver forbruker og profesjonell har nesten tre enheter tilknyttet internett, og innen 2025 vil antallet hoppe til 10, ifølge Digicert og ReRez Researchs State of IoT Security Survey, utgitt onsdag. Mellom wearables, intelligente termostater, bilsensorer, smarte assistenter og mer eksploderer Internet of Things (IoT), heter det i rapporten.

Imidlertid har overflaten for trusler med 80 milliarder tilkoblede enheter over hele verden blitt enda større, heter det i rapporten. Rapporten kartla 700 organisasjoner i fem land, med fokus på bransjer som er kjent for tidlig adopsjon av IoT, med selskaper som strekker seg over størrelser.

IoT er viktig for virksomheten, da 83% av de spurte rapporterte at IoT er noe eller ekstremt viktig for arbeidsdagen; tallet steg til 92% på spørsmål om hvor viktig IoT vil være i 2020. Etter hvert som mer IoT er utplassert, oppstår det flere sikkerhetsproblemer, heter det i rapporten.

For å kunne vurdere tilstanden til IoT-sikkerhet på riktig måte, skilte DigiCert respondentene inn i tre kategorier: Toppnivå, mellomtrinn og topplinje-adoptere. Topporganisasjonene har minst IoT-sikkerhetsproblemer, mens bunnen har mest, heter det i rapporten. Det er 38% større sannsynlighet for at selskapene i bunnsegmentet manglet de nødvendige IoT-sikkerhetsspesifikke kompetansesettene i sine virksomheter, heter det i rapporten. I tillegg har 25% av disse selskapene tapt minst 34 millioner dollar de siste par årene på grunn av IoT-sikkerhetsproblemer.

Her er de fem tipsene som DigiCert ble dannet for å hjelpe selskaper i bunnselskapene å nå samme nivå av IoT-sikkerhetssuksess som toppnivå-selskaper:

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Organisasjoner med flere IoT-sikkerhetsproblemer har mindre IoT-sikkerhetspersonell på stedet. - Digicert, 2018
  • Hvis organisasjoner vil ha storfekjøtt til å øke IoT-sikkerhet, må de gjennomgå risiko, kryptere alt, alltid autentisere, innpode integritet og strategi for skala. - DigiCert, 2018

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com