Hvordan lage en respektfull og lønnsom personvernpolicy for data

Hvordan lage respektfulle og lønnsomme retningslinjer for personvern Datas tidlige Googler og blockchain-ekspert Alex Feinberg forklarer hvordan internettbedrifter kunne bruke ny teknologi for å balansere hensynet til fortjeneste og personvern.

Alex Feinberg, tidligere Google-ansatt og ekspert på blockchain, satte seg sammen med Dan Patterson fra TechRepublic for å diskutere hans råd til internettselskaper angående profitt og personvern. Les utskriften nedenfor.

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Dan Patterson: Sett deg inn i rollen som en politiker. Du får bestemme, eller hjelpe til med å bestemme, hvordan landet vårt håndterer, ikke bare fremveksten av teknologier som blockchain, men hvordan vi takler massive teknologifirmaer som på den ene siden gjør mye bra, på den andre siden mye sentralisert kontroll.

Alex Feinberg: Rett. Det er et veldig utfordrende spørsmål.

Patterson: Hvordan gjør du en politikk for mange mennesker basert på nye teknologier og regulerer massive teknologifirmaer som politikk?

Feinberg: Ja. Vel, det er et veldig komplisert spørsmål som jeg ikke er sikker på at vi kommer til å kunne dekke helt på kort tid. Men jeg tror at et par ting slår meg, bare det å ha jobbet i et globalt makro hedgefond og se det store bildet når jeg beveger meg over bransjer, og det er sentralisering av makt er ganske farlig. Og jeg tror da Reagan begynte å sløyfe midler for at Justisdepartementet skulle følge selskaper fra en antitrustkapasitet, som muliggjorde en massiv utvidelse av det amerikanske selskapet. Jeg tror det sannsynligvis endte opp med mye, betydelig redusert forhandlingsstyrke hos den amerikanske ansatte. Og hvis du tenker på hvordan vi som samfunn har endret måten vi jobbet på de siste 30 årene, har selskapene blitt større og våre individuelle borgere har hatt mindre forhandlingsmakt med disse organisasjonene. Ideelt sett ville jeg ikke ønsket å lage flere lover, fordi det å lage flere lover gjør det mer utfordrende å gjøre noe og ofte ikke løser noen problemer, men jeg vil ønske å håndheve eksisterende antitrustlov for å sikre at de større aktørene er faktisk spiller etter reglene.

Informasjonssikkerhetspolitikk (Tech Pro Research)

Så langt det er mulig å spre nyere teknologier, er det et utfordrende spørsmål, fordi om vi gjør det eller ikke, vil andre nasjoner gjøre det. Og hvis vi lar andre nasjoner gjøre det, kunne vi finne oss 10, 15 år fra nå i en posisjon der gründeren fra 2015 som kanskje ønsket å komme til San Francisco, skaffe penger og ansette en gjeng ingeniører, vel, kanskje nå ønsker han eller hun å innlemme i Estland fordi Estland vil tillate mye enklere lover, mye enklere bedriftsdannelse, og vil bare la den ingeniøren i utgangspunktet gjøre hva han eller hun vil. Det er veldig viktig for USA å opprettholde vår globale lederposisjon. Det er veldig viktig at vi har det største BNP i verden, og det kommer til å være utfordrende for oss å fortsette å ha det største BNP i verden hvis vi ikke har politikk som gjør det mulig å bygge teknologi raskt og ekspansivt.

Når det er sagt, når vi lar teknologi bygges raskt og ekspansivt, skaper du fortsatt flere problemer i datainnsamlingsstandpunktet som vi diskuterte nylig, men også skaper du ubalanse i formuer hvor du har megarike milliardærer som en Mark Zuckerberg eller Jeff Bezos, som uten tvil fordriver folk som bare prøver å få tak i, og tjener $ 50 000 per år i Iowa. Og måten de gjør det på er ved å gjøre jobben som Iowa-personen gjorde mer effektiv, men det som skjer når du gjør noe mer effektivt er at du overfører inntektsstrømmene fra dette arbeidet fra mange mennesker til en person, og det skaper ubalanser i et samfunn som mennesker, de harde kjerne-libertarianerne ikke har helt adressert ennå. Der ubalanse i formue er et resultat av et velstående samfunn, forårsaker de samtidig problemer for samfunnet som har dem.

Så det er ikke noe raskt svar på det, og absolutt ikke et svar som kan leveres i en to eller tre minutters utdrag, men det vil være noe vi snakker om lenge.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com