Hvordan konfigurere tidsavbrudd for Enpass utklippstavle

Slik konfigurerer du timeout for Enpass utklippstavle Jack Wallen viser deg hvordan du kan skaffe deg ut litt mer sikkerhet fra Enpass Password Manager, ved å endre tidsavbrudd for utklippstavlen.

Enpass passordbehandler har blitt mitt verktøy for å administrere et veldig viktig aspekt av enhets- og kontosikkerhet. Jeg bruker Enpass på Linux, Android og macOS. Og fordi jeg bruker den innebygde passordbehandleren, kan ikke de aller fleste passordene mine lagres (i alle fall ikke uten et eidetisk minne eller bruke altfor mye tid på å gjenta passordene). Noen av passordene er så komplekse, selv å prøve å skrive når jeg leste dem fra Enpass-appen kan føre til feil etter feil. På grunn av dette pleier jeg å bruke kopifunksjonen nesten hver gang. Bruk av denne funksjonen kan imidlertid føre til sikkerhetsproblemer. Hvorfor?

Mer om cybersecurity

  • Cybersikkerhet i 2020: Åtte skremmende spådommer
  • De ti viktigste cyberangrepene i tiåret
  • Slik blir du en cybersecurity-proff: Et jukseark
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

For å svare på det spørsmålet, la oss først vurdere kopifunksjonen på mobilversjonen av appen. Når du har limt inn et kopiert passord, blir det fjernet fra utklippstavlen. Med andre ord huskes ikke passordet.

Hvorfor desktop-appen er en sikkerhetsrisiko

På skrivebordsappen er dette ikke tilfelle. Hvis du kopierer et passord og limer inn det på skrivebordsversjonen, blir ikke passordet automatisk fjernet fra minnet. Faktisk huskes passordet ut av boksen i 30 sekunder.

For noen er det ganske god tid å komme til appen i påvente av passord. For andre skjer imidlertid kopier og lim inn handlingen på bare noen få korte sekunder. Det betyr at du kan avvikle med et passord igjen i minnet i 20-25 sekunder.

Hva om du kopierer passordet og umiddelbart går bort fra skrivebordet? Det er fremdeles nok tid til at noen andre kan lime inn passordet i en e-post og sende det på. Og fordi passordet kan kopieres i ren tekst, er det ikke skjult for syne.

Middel

Hvordan avhjelper du det? Heldigvis lar Enpass-desktop-klienten deg endre timeout for utklippstavlen. Åpne Enpass og klikk på tannhjulikonet. Klikk på Sikkerhet fra menyen. I det resulterende vinduet, endre tidsavbrudd på utklippstavlen til et mer fornuftig antall (si fem eller 10 sekunder). Når du har tatt vare på den konfigurasjonen, trenger du ikke å bekymre deg for passordet som blir liggende i minnet lenger enn nødvendig.

Dette kan høres ut som et unødvendig tiltak å ta, men når det gjelder sikkerheten til kontoene dine, er hvert eneste små skritt fremover viktig.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com