CES 2020: Hvorfor HBO vil at vi skal tenke to ganger om personvern av data

CES 2020: Hvorfor HBO vil at vi skal tenke to ganger om personvern i fremtiden En opplevelse fra Westworld-tema ga CES-deltakerne et skummelt glimt av fremtidens tekniske konsekvenser.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

TechRepublics Karen Roby snakket med Steven Cardwell, visepresident for programmarkedsføring ved HBO, på CES 2020 om Westworld- skjermen og viktigheten av datasikkerhet. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Steven Cardwell: I feiringen av den kommende sesongen av Westworld, bestemte vi oss for å komme til CES for å lansere Incite, som er et selskap som vil vises fremtredende i den tredje sesongen av Westworld. Og hva bedre sted å dukke opp enn en teknisk konferanse som en teknisk oppstart? Incite er egentlig et selskap som lover å ta dataene dine og få dem til å fungere for deg, for å eliminere irritasjonen du velger fordi det kan kartlegge en vei for deg. Og bare med tanke på at samtalen skjer akkurat nå på CES, hovedsakelig rundt datasikkerhet, trodde vi at dette var en veldig fin måte å integrere seg i samtalen for ikke bare å snakke om datasikkerhet, men faktisk få folk til å oppleve hvordan det føles når et selskap som Incite faktisk har kraften kanskje på godt eller vondt.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Karen Roby: For de som faktisk deltok i dette, medlemmer av media, føltes det sannsynligvis ganske påtrengende, ikke sant? Jeg mener, det er følelsen vi går etter.

Steven Cardwell: Jeg tror for at dette skal lykkes, det må være påtrengende fordi hvis det ikke er påtrengende, spør du ikke spørsmålet, hva er dataene mine verdt? Og veier du balansen mellom bekvemmelighet og personalisering, eller går det for langt? Og at dataene i hendene til gale mennesker kan ha alvorlige effekter. Det er et tema som blir utforsket, og Westworld har alltid vært et show som virkelig undersøker dagens teknologi og de mulige implikasjonene som kan skje i fremtiden.

Karen Roby: Og det snakker virkelig speilet mot oss, ikke sant?

Steven Cardwell: Ja, absolutt.

Karen Roby: Vi gir ut dataene våre hver dag som dette.

Steven Cardwell: Og jeg tror vi ikke helt forstår hvor mye av dataene våre som er der ute og hvem som har det og hva de gjør med det. Jeg tror vi godtar vilkårene og betingelsene, vi sjekker inn på apper, vi legger ut ting, men det vi gjør her er bare å klø i overflaten. Og jeg synes at det å servere folk dataene deres bokstavelig talt til middag er en virkelig øyeåpnende opplevelse og litt skummel.

Karen Roby: Det er litt skummelt. Blir det skildret eller blir det skildret at beslutningene blir tatt for oss i livet? Er det hva som skjer ... hva vi skal?

Steven Cardwell: Hvis du tenker på hvor vi er med nåværende algoritmer, er det ting som spår hva du vil se på neste gang, hva du kanskje vil spise, hva du vil handle. Hvis du bare tar i betraktning alle de tusenvis av dataene som finnes der…. Incite avduker her på CES sin strategimotor, som i utgangspunktet lager en algoritme som kan bestemme riktig vei for deg å ta. Så vi er like programmerbare som roboter.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com